De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Somatiek, Crescendo team 2 of 3, Venlo

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige niveau 4, Somatiek, Crescendo team 2 of 3, Venlo

Crescendo is een werkplek waar veel afwisseling is. Je komt te werken in een klein zelfstandig team, waarin je jezelf op allerlei vlakken kunt blijven ontwikkelen.

In Crescendo in Venlo bevinden zich vijf groepswoningen en 42 zorgappartementen van De Zorggroep. De appartementen zijn voor mensen die verzorging en verpleging nodig hebben en in de groepswoningen wordt zorg verleend aan mensen met dementie. Crescendo is in de wijk Maaswaard gebouwd, aan de rand van het centrum van Venlo.

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Crescendo team 2 of 3 daar waar nodig.

Je:
·                 verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·                 signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·                 onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
·                 spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·                 echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
·                 gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V
·                 een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·                 kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren zijn bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Crescendo is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·                 eindejaarsuitkering van 8,33%
·                 vakantiegeld van 8%.
·                 aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen.
Zij- vertelt je graag meer over het werk van Verpleegkundige binnen Crescendo of mail naar sharel.driessen@dezorggroep.nl.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij De Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.