Adelante zoekt een

Verpleegkundigen

Dienstverband

24-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Verpleegkundigen

24-36 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?

We hebben je nodig omdat jij precies begrijpt waar onze cliënten behoefte aan hebben en je daar in de breedste zin direct op inspeelt. Je zorgt dat onze cliënten zich echt op hun gemak voelen. Je start op onze locatie in Hoensbroek en bent flexibel inzetbaar tussen de diverse diagnosegroepen. Je brengt de zorgbehoefte van de cliënt in kaart, maakt aan de hand daarvan plannen, voert deze uit en evalueert deze. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het psychisch, somatisch en sociaal welzijn van onze cliënten. Jij bent de steun en toeverlaat voor de cliënt door de persoonlijke aandacht die je geeft. Je levert een bijdrage aan het afdelingsbeleid, stagebegeleiding en verbeterprojecten om de verpleegkundige zorg te verbeteren. Bij calamiteiten neem je deel aan het zogenoemde crashteam.

 

Wie zoeken wij?

 • Je bent een allround verpleegkundige (mbo of hbo) die ervaring heeft met werken in een multidisciplinair team.
 • Ervaring met neurologie, (acute) klinische ervaring en/of een verpleegkundig psychiatrische achtergrond is een pre.
 • Je vindt werken met patiënten die hoog complexe zorg nodig hebben uitdagend en ziet meerwaarde in het samen sterk staan.
 • Je werkt nauwkeuring omdat kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten voorop staat en laat je in hectische situaties niet van de wijs brengen.
 • Je bent bereid om te werken in onregelmatige diensten.

           

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van minimaal € 2.319, - en maximaal €3.322, - bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
 • Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, via 045 528 22 62 of whatsapp 06-82580677.

 

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.