Zorgcentrum La Providence zoekt een

Verpleegkundige

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

Verpleegkundige

uren in overleg

 

Voor onze nieuwe pg-afdeling en daarnaast voor diverse andere zorg afdelingen zijn wij op zoek naar extra versterking van de teams.

 

Met plezier je werk doen, staat bij La Providence voorop. Daarom hebben wij aandacht voor een goede werk- en privébalans, geven we ruimte om zelf zaken te regelen en organiseren. We stimuleren de mogelijkheid om door te groeien en je talenten te benutten.

 

Over jou

Als verpleegkundige draag jij bij aan het leefplezier van onze bewoners. Zij krijgen van jou de aandacht die nodig is. Je past alle verpleegkundige handelingen toe die een cliënt volgens het zorgplan nodig heeft. Uiteraard betrek je de cliënt hierbij. Je bent een professional en weet ook bij complexe zorgvragen en acute situaties de juiste beslissingen te nemen. Je bent klantvriendelijk en draagt er met jouw cliëntgerichte zorg aan bij dat onze bewoners zoveel mogelijk het leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen, belangrijk en zinvol vinden. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten daarin.

 

Deze coachende rol heb je ook naar je collega’s. Je vindt het leuk en belangrijk om jouw kennis over te dragen aan collega’s, leerlingen en stagiaires en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de afdeling. Je bent enthousiast en met humor en respect kun jij een lach toveren op het gezicht van onze cliënten.

 

We vragen je ook een aantal praktische zaken

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die je bij indiensttreding kunt overleggen;
  • Je bent in het bezit van een BHV-diploma, heb je dit niet dan word je hiervoor opgeleid;
  • Flexibiliteit i.v.m. wisselende diensten.

 

Wij bieden

Als je werkt bij La Providence, draag je bij aan het leefplezier van een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:

  • Een fijne werksfeer in een kleinschalige organisatie waar iedereen elkaar kent;
  • Aandacht voor een goede werk- en privébalans;
  • Mogelijkheden om verder te groeien;
  • Een passend salaris conform de CAO VVT in FWG 45 van minimaal € 2.650,73 en maximaal  € 3.575,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO VVT. Naast je salaris krijg je een onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioen bij Zorg en Welzijn, 8% vakantiegeld en 237,4 vakantie-uren per kalenderjaar;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

 

Enthousiast? Solliciteer!

Direct enthousiast? Solliciteer dan op onze website bij deze vacature via de ‘Direct solliciteren’ knop. Of stuur je motivatiebrief en cv aan PO@laprovidence.nl òf naar La Providence, t.a.v. afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met een van onze Teamcoördinatoren Zorg, Meike Maes of Rian Hermkens via 077 355 56 56.

 

Benieuwd hoe het is om hier te werken?

Lees hier verhalen van collega’s.

Heb je interesse om eens mee te lopen op een afdeling? Ook dat behoort tot onze mogelijkheid.

 

Over La Providence

Wil je meer weten over La Providence. Kijk dan hier.