Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige afdeling Nefrologie/Neurochirurgie/Immunologie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Ben je opzoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en vind jij het interessant om dagelijks in aanraking te komen met verschillende specialismen?
Dan is deze baan precies wat jij zoekt
Jezelf blijven ontwikkelen in het werk, daar komt het op neer. Je bent een gediplomeerde verpleegkundige met veel enthousiasme voor nieuwe uitdagingen. Door de flexibiliteit van je inzetbaarheid leer je de veelzijdigheid van het verpleegkundig vak en van het MUMC+ kennen. Je functie binnen de kliniek blijft boeiend door de kennis die je opdoet en het netwerk dat je aan collega`s opbouwt.
 • Je werkt als collega binnen diverse specialismen;
 • Je kunt je deskundigheid breed ontwikkelen; hoog en laag complexe zorg bij jongen en oude patiënten;
 • Je wordt gefaciliteerd om je verpleegtechnische vaardigheden te onderhouden en uit te bouwen binnen de clusters waarin je werkzaam bent;
 • Je maakt samen met de arts het plan van opname tot ontslag;
 • Je denkt mee over de begeleiding naar de thuissituatie, vraagt geschikte paramedische ondersteuning aan in overleg met de patiënt en familie;
 • Je doet mee aan het multi-disciplinair overleg;
 • Je leeft je in, in de situatie en zorgvraag van patiënten binnen de verschillende specialismen;
 • Werken binnen verpleegafdeling D5 vergt zelfstandigheid, een volwassen werkhouding en je beschikt over vaardigheden om goed binnen verschillende specialisme te kunnen samenwerken;
 • Je hebt een helicopterview en bent in staat om in acute en hoog complexe situaties adequaat te handelen;
 • Je krijgt goede begeleiding en in gezamenlijke afstemming wordt jou loopbaanpad verder uitgestippeld;
 • Met de veelzijdigheid die je ontwikkelt, kun je in de toekomst jou ambities en loopbaanwensen waarmaken.


Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken verpleegkundige die het volgende van zichzelf kan vertellen en aantonen;
 • Je bent in het bezit van een in Nederland BIG geregistreerd verpleegkundig diploma op HBO niveau of een MBO4 Verpleegkundig diploma met de ambitie om je HBO diploma te halen;
 • Je beschikt over een enthousiaste, collegiale en flexibele werkhouding;
 • Je bent stressbestendig en flexibel;
 • Je bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe dingen leren;
 • Je bent bereid deel te nemen in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen;
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal op het gebied van gezondheidsherstel; gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding.

De verpleegafdeling D5 is een verpleegafdeling met 37 bedden. 17 bedden zijn voor het specialisme neurochirurgie en neurologie. Waarbij de focus voornamelijk ligt bij patiënten die worden gehospitaliseerd voor en na een chirurgische ingreep van het zenuwstelsel, de schedel en de wervelkolom. Daarnaast zijn er 20 bedden voor nefrologie en immunologie; 2 top academische specialismen waarbij nefrologie gericht is op niertransplantaties en immunologie zich richt op de patiënt met een ziekte waarbij het afweersysteem is betrokken. Binnen immunologie volgen we de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet. Je hebt te maken met patiënten van jong tot oud met hoog- en laagcomplexe zorg.

Op onze afdeling kun je constant bijleren door de ervaring die je opdoet binnen de verschillende specialismen. Hierdoor kun je je loopbaan zelf vormgeven om door te groeien richting gespecialiseerde afdelingen.

Een hecht team waar collega’s het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf kan zijn, want dan ben je op je best. Er heerst een fijne, open sfeer waarbij je makkelijk met je collega`s kan overleggen.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.280,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de solliciaangeapst, mijn eccustatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.