De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Ambulante nachtzorg Noord - Midden Limburg

Dienstverband

1 - 18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Werken in de nacht is een uitdaging. Samen help je elkaar. Wil je werken in de nachtelijke uren tussen 23.00 en 07.00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Wanneer cliënten in de nacht een zorgvraag hebben zullen zij een beroep doen op het ambulante nachtzorg team. Het ambulant nachtzorg team bestaat uit een 30-tal collega's verdeeld over Noord en Midden Limburg.
Elke nacht is anders. Je weet nooit waar je bij uit gaat komen. De ene keer helpt een geruststellend praatje, anderzijds kun je ook terecht komen in complexe situaties waarbij er een beroep word gedaan op jou verpleegkundig handelen. De nachtdienst word elke nacht ingevuld door 9 collega's verdeeld over verschillende regio's. Binnen een enkele regio start jouw dienst samen met een collega vanuit dezelfde locatie. Je werkt zelfstandig, wanneer noodzakelijk kun je terug vallen op een collega elders in de regio. Tijdens je werk kom je in aanmerking met verschillende doelgroepen en organisaties waarmee samengewerkt word zoals; cliënten met een verstandelijke beperking, ouderen, cliënten met psychische/gedragsproblematiek. Je komt regelmatig bij cliënten die zich bevinden in de laatste levensfase.

Als Verpleegkundige bij het team Ambulante Nachtzorg verleen je zorg aan meerdere cliënten per nacht. Je werkzaamheden variëren per gezin: het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met volop variatie. Je kunt je creativiteit kwijt als je binnen een situatie moet handelen waarin niet alles voorgeschoteld is.

Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal €3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor bepaalde tijd met een contractomvang van 18 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige Ambulante nachtzorg Noord - Midden Limburg?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Je bent een echte teamplayer en bent in staat om de situatie vanuit een helikopterview te bekijken en te analyseren. Je ondersteunt je collega's waar nodig. De manier van zorg verlenen stem je zo veel mogelijk af op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht om ook bij cliënten met moeilijk gedrag de gewenste zorg te kunnen leveren.

Als Verpleegkundige bij het Ambulante Nachtzorg team werk je zelfstandig een route in de nacht en ben je bereikbaar en beschikbaar voor oproepen/alarmeringen.

Je bent een:
  • spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • creatief en vindingrijk
  • resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V met BIG registratie
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
  • kunnen inschatten of je indien nodig contact moet leggen met de huisartsenpost collega of 24-uurs Verpleegkundige

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de ambulante nachtzorg Noord & Midden Limburg. Onze recruiter Evelien Smeets vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige in de ambulante nachtzorg en is te bereiken via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.