Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Atriumfibrilleren

Dienstverband

28,8 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Voor de uitvoering van je werkzaamheden ben je verbonden aan het Hart+Vaat Centrum van het Maastricht UMC+.
De functie bestaat uit het behandelen van patiënten met atriumfibrilleren in een poliklinische setting. De behandeling bestaat uit het behandelen van het atriumfibrilleren en het in kaart brengen en behandelen van risicofactoren. Dit zal gebeuren onder supervisie van een cardioloog.
Er vindt overleg plaats met aanverwante specialismen en de huisarts, een actieve participatie hierin is gewenst. De atriumfibrilleren polikliniek wordt momenteel opgestart en initiatieven hierin worden gestimuleerd.

Wat vragen wij van jou?
Je bent opgeleid als HBO-verpleegkundige, hebt ervaring met patiënten met cardiovasculaire aandoeningen en hebt aantoonbare interesse in het behandelen en opvolgen van mensen met atriumfibrilleren. Je draait spreekuur en stelt verpleegplannen op. Je informeert patiënten en hun relaties over de diagnostiek en behandeling en treedt, in overleg met de medicus, op bij veranderingen in de gezondheidszorg van de patiënt. Je coördineert de zorg tussen de zorgverleners en de patiënten binnen de keten en verwijst indien nodig door naar andere zorgverleners. Je draagt zorg voor ontwikkeling, voorlichting en instructies met betrekking tot standaardprocedures in de nog in te richten polikliniek. Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, die zowel in een team als individueel goed presteert. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en kunt omgaan met weerstanden die dit kan oproepen. Je ziet het als een uitdaging om het bekende los te laten, omarmt innovatie en komt zelf met innovatieve ideeën. Je bent bereid bij- en nascholing te volgen en bent in het bezit van een BIG-registratie.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Hart+Vaat Centrum (HVC) is een van de Top-10 centra van Europa en behoort tot de vier speerpunten van het Maastricht UMC+.
De beste medische zorg en service zijn samen met onderzoek en onderwijs de belangrijkste activiteiten van het Hart + Vaat Centrum. Het HVC streeft continu naar de best mogelijke behandeling voor haar patiënten. Dit wordt gerealiseerd door nauwe samenwerking met het internationaal toonaangevend onderzoeksinstituut CARIM (Cardiovasculair Research Institute Maastricht).
Binnen het HVC werken verschillende specialismen op het vlak van hart- en vaatziekten nauw met elkaar samen, zoals cardiologie, vaatchirurgie, hartchirurgie, (vasculaire) interne geneeskunde, (vasculaire) neurologie en (vasculaire) dermatologie.
Het HVC garandeert hierdoor dat een optimale diagnose en behandeling wordt gesteld vanuit verschillende invalshoeken, en dat het afleggen van een lange weg langs verschillende specialismen wordt voorkomen.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 28,8 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.201,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 8M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.