Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige / Begeleider (niveau 4) | Voortgezette Behandeling 2 | 24 - 32 uur | Venray

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Wij zoeken, ter versterking van ons team Voortgezette Behandeling 2, een verpleegkundige of agogisch begeleider. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zoek je een werkplek in een fijn team, wil jij het verschil maken en ben je iemand die de kwaliteit van leven van de cliënt wil optimaliseren? Solliciteer dan bij ons!


Waarom jouw team gewoon anders is

Vanuit ons gebouw dat ligt op het Vincent van Gogh terrein in Venray werk je samen met een team dat bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, helpenden en activiteitenbegeleiders aan een Triple-C behandelklimaat. In dit behandelklimaat staat het gewone leven centraal en kijken we naar de mogelijkheden van onze cliënten.

De doelgroep bestaat uit ongeveer 10 cliënten per afdeling, zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 18 tot 70 jaar, die over het algemeen middelenafhankelijk zijn met daarbij een psychiatrisch ziektebeeld. Daarnaast verzorgt het team nog de crisisfunctie voor het cluster Vincent Integrale zorg. Dat betekent dat in het gebouw 2 separatieruimten en 2 afzonderingsruimten aanwezig zijn. Kortom een uitdagende werkomgeving!

Ben jij flexibel, ruimdenkend en collegiaal, dan pas jij binnen ons team!

Vereisten

 • Je hebt een opleiding afgerond tot verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd) of begeleider / agogisch medewerker niveau 4.
 • Als verpleegkundige ben je bevoegd om depot te zetten en medicatie te verstrekken;
 • Als persoonlijk begeleider bieden we de mogelijkheid tot het volgen van een interne cursus zodat je medicatie mag verstrekken
 • Je hebt ervaring met cliënten met psychiatrische aandoeningen en staat stevig in je schoenen;
 • Jouw observerend vermogen en goede communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jij onvoorziene situaties te baas kunt en werkt vanuit vroeg preventie;
 • Je werkt graag samen in een multidisciplinair team. Met je goede communicatieve vaardigheden en positieve attitude ben je een uitstekende verbinder. Dit komt van pas in de nauwe samenwerking met cliënten én collega’s van binnen en buiten onze organisatie;
 • Je hebt het lef en durft je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te denken. Maar zeker zo belangrijk is dat je hart hebt voor je cliënten. Met jouw passie en expertise maak je het verschil.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 45. Het salaris bedraagt minimaal € 2863 en maximaal € 3863 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor minimaal 24 uur, meer uren in overleg;
 • Een uitdagende werkomgeving bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom!
 • Een fijne functie in een veilig werkklimaat dat voldoet aan de laatste arbo-richtlijnen;
 • Een onregelmatigheidstoeslag omdat je werkt in flexibele diensten.
 • Vincent van Gogh organiseert de zorg graag klein. Dat betekent: kleine eenheden, met zelfsturende teams. Hierbij is jouw autonomie in teamverband vanzelfsprekend;
 • Aantrekkelijke studie- en scholingsmogelijkheden, waaronder laagdrempelige online trainingen die je zowel persoonlijk als professioneel ondersteunen. Bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar;
 • Een mooie werklocatie in Venray die goed bereikbaar is met ov. Ook gratis parkeren is geregeld;
 • Een pensioenregeling bij PFZW en een aantrekkelijk aanbod van arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en FiscFree, waarmee je met fiscaal voordeel producten en diensten aan kan schaffen.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Maarten Jansen via maartenjansen@vigogroep.nl.

Heb je vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 06-11389233 of werken@vigogroep.nl.

Wil je direct reageren op deze functie op de afdeling VB2 bij Vincent van Gogh? Reageer via onderstaande button.

Je kunt reageren zolang de vacature online staat. Bij voldoende aanknopingspunten plannen we een kennismakingsgesprek. Een meeloopdag behoort ook tot de mogelijkheden. Zodra je je interesse kenbaar maakt, nemen we z.s.m. contact met je op. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.