Vivantes zoekt een

Verpleegkundige, Bereikbaarheidsdienst Flexpool

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Als verpleegkundige bij Vivantes heb jij maar één doel: het bevorderen van de gezondheid én vitaliteit. Dankzij jou verloopt alles op rolletjes.

Samen met het team, de bewoner/ cliënt en de naasten coach jij als Verpleegkundige op een optimale afstemming tussen zorg en welzijn. Met jouw vooruitkijkende blik houd jij de gezondheid van de bewoner of cliënt nauwlettend in de gaten. Daardoor ben jij er als de kippen bij wanneer eventuele risico's naar voren komen. Ook achterliggende problematiek haal jij boven water.

Als Verpleegkundige in de flexpool werk je vanuit één vaste locatie, maar ondersteun je in de 24-uurs bereikbaarheid van de hele organisatie. Jij kunt dus waar nodig worden opgeroepen voor alle 9 locaties.

Naar wens kunnen wij samen kijken naar jouw beschikbaarheid en de mogelijkheden hierin. Het is in ieder geval belangrijk dat jij in avonddiensten ingezet kunt worden. Ook is een combinatie van avonddiensten en nachtdiensten mogelijk.
Vind jij het leuk om als verantwoordelijke Verpleegkundige de bereikbaarheidsdienst te draaien, en zo diverse situaties tegen te komen? Lees dan snel verder.

Op onze website vind je meer informatie over onze 9 locaties, en de doelgroepen waar wij mee werken.

Zo ziet de functie eruit:
Als Verpleegkundige bij Vivantes is geen enkele dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het verzorgen van wonden, het andere moment met het aanbrengen van het infuus. Uiteraard houd je bij alles wat je doet rekening met de wensen en behoeften van de cliënten. Doordat jij veranderingen in de fysieke en mentale gezondheid van de cliënten signaleert, kun jij tijdig zorgen voor aanpassingen in het zorgplan. Uiteindelijk zorg jij voor een grotere zelfredzaamheid van jouw cliënten.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verpleegkunde (niveau 4) op zak.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
  • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega's kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.
  • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt - binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij flexibel ingezet kan worden op verschillende locaties.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal contracturen is bespreekbaar, de richtlijn is 20- 28 uur. Maar een aantal diensten per maand beschikbaar? Ook dit is mogelijk. Samen stemmen wij jouw voorkeuren af met de mogelijkheden.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, uiteraard marktconform. Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen elke dag weer er het beste van te maken.
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dat kan via 046- 820 08 40, 06- 381 600 53 of via b.dezwart@vivantes.nl.

Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!