Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige bij Weidezicht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze klinische behandelafdeling Weidezicht in Heerlen zijn wij op zoek naar een flexibele en zelfstandige verpleegkundige 2 (36 u/w). Zet jij je graag in voor kwetsbare volwassenen? Sluit je dan aan bij een fijn team waar gewerkt wordt met eigen verantwoordelijkheid en collega’s elkaar ondersteunen. Samen gaan we voor de beste zorg. Kom je kennismaken?

Informatie
Aan de rand van het terrein van Mondriaans hoofdlocatie in Heerlen liggen zes huizen. Drie daarvan vallen onder de klinische behandelafdeling Weidezicht (onderdeel van de sector Intensieve Zorg). Weidezicht biedt 24-uurs klinische, specialistische zorg aan volwassenen met een psychiatrische aandoening. In ieder huis verblijven vier patiënten met een wisselende begeleidingsintensiteit, naar behoefte van de patiënt.

Past deze functie bij jou?
Als verpleegkundige geef je invulling aan verpleegkundige diagnostiek, begeleiding en crisisinterventie. Je werkt samen met jouw multidisciplinaire team, evenals met de familie en naasten van de patiënt. In een stimulerende en dynamische leer- en werkomgeving kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Wat ga je doen?
  • Je houdt je bezig met het opstellen, coördineren en uitvoeren van het integrale verpleegkundige proces voor een aantal aan jou toegewezen patiënten die intensieve en complexe zorg nodig hebben;
  • Vanuit jouw professionele verantwoordelijkheid signaleer je, initieer je en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de ontwikkeling van werkprocessen;
  • Je ondersteunt het beleid van de organisatie met betrekking tot zowel het arbeids- en therapeutisch milieu alsmede het woon- en leefklimaat;
  • Je werkt in verschillende diensten. De ochtenddienst is van 07.30-15.30 uur en dan werk je met 2 à 3 collega’s. De avonddienst is van 14.00-23.00 uur en dan werk je vanaf 15.30 uur alleen; bij calamiteiten ondersteunt jouw collega die verantwoordelijk is voor de andere drie woningen.

Dit neem je mee
  • Mbo-/hbo-diploma Verpleegkunde;
  • Relevante werkervaring in de psychiatrie, veel affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep;
  • Kennis van psychopathologie en somatiek;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Je vindt het leuk en een uitdaging om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren;
  • Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie. Je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.660,-- en maximaal €3.606,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundige 2). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabine Dukers, afdelingshoofd, bereikbaar via het secretariaat op het nummer: 088-506 6936.

Solliciteren kan tot en met 25 oktober 2023.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Na een kennismakingsgesprek behoort een meeloopochtend tot de mogelijkheden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.