Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige cardiologie (19-127)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als verpleegkundige cardiologie verleen je verpleegkundige, begeleidende en verzorgende werkzaamheden onder supervisie van een medisch specialist. Daarnaast informeer, adviseer en verzorg je intensief de patiënt en diens naasten. Klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij essentieel. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden van de patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Ook geef je voorlichting en verzorg je (bij)scholingen. Verder sta je open voor vernieuwingen en beschik je over de nodige basiskennis en vaardigheden in het gebruik van gangbare automatiseringssystemen. Een flexibele instelling is hierbij wenselijk.

Jouw nieuwe werkplek

De verpleegafdeling cardiologie maakt onderdeel uit van de kliniek, bestaande uit beschouwende en snijdende verpleegafdelingen. De vakgroep cardiologie bestaat uit 7 cardiologen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige
  • Affiniteit met cardiologie is een pré.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige cardiologie. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Robert Scheres, teamleider, via telefoonnummer 06-11774598

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Tot 14 oktober 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier.