Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Chirurgische/Oncologische verpleegafdeling

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige topper?! Als je op zoek bent naar een afwisselende baan met veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Als verpleegkundige binnen verpleegafdeling B4 ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg van opname tot ontslag voor de aan jou toegewezen patiënten. Je werkt nauw samen met de artsen van de diverse specialismen en je hebt een coördinerende rol. Je bent in staat tot klinisch redeneren en past in de communicatie de SBAR toe. Daarnaast voert je ook verpleegtechnische en verzorgende werkzaamheden uit. Ook houd je de ontwikkelingen in de zorg en in de organisatie bij en speelt daarop in.

Je kunt te maken krijgen met electieve operaties, hoog-complexe zorg en acute zorg. Het is belangrijk dat je in dit soort situaties prioriteiten weet te stellen, het overzicht kunt bewaren en hiernaar weet te handelen.
Om iedere patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden, wordt een beroep gedaan op jou flexibiliteit, oplossingsgericht vermogen en gedrevenheid. Je bent mede verantwoordelijk voor het leerklimaat waarbinnen verpleegkundigen in opleiding zich begeven. Hiernaast ben je in staat te participeren in werkgroepen en interprofessioneel overleg.

Kortom; geen dag is hetzelfde! Je wordt iedere dag uitgedaagd om te leren en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er zijn allerlei mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld in de richting van oncologie, wondverpleegkunde, Spoed Eisende Hulp of de Intensive Care.

Wat vragen wij van jou?
 • Een in Nederland geregistreerd MBO of HBO Verpleegkundig diploma of gelijkwaardig diploma. Verpleegkundige chirurgische en/of MDL ervaring is een pré, maar zeker geen must;
 • In staat om adequaat te handelen in acute situatie;
 • Enthousiast en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan de best mogelijk zorg;
 • Mondeling, schriftelijk en sociaal vaardig;
 • Klant- en kwaliteitsgericht, zorgvuldig en een echte team player;
 • Flexibel inzetbaar en natuurlijk wil je jezelf blijven ontwikkelen!
Ben je nog met de opleiding bezig en studeer je binnenkort af? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij onze nieuwe collega worden, dan zien we jouw CV graag tegemoet of kom een dagje meelopen!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De verpleegafdeling B4 is een chirurgische/oncologische verpleegafdeling met een grote diversiteit aan patiënten en ziektebeelden. Op deze afdeling worden patiënten verpleegd met aandoeningen op het gebied van oncologie, gastro-enterologie, vaat-, lever- en algemene chirurgie. Wereldwijd komen patiënten naar het Maastricht UMC+ om hier adequaat behandeld te worden.

Je komt in een dynamisch en jong team terecht, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat! Echt teamwork is belangrijk voor ons en samen streven wij naar het beste resultaat voor de patiënt.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 24 - 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.
Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond,- nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.896,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 7M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.