De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Dementie, Kleinschalig wonen Bosscherhof, Herkenbosch

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herkenbosch

Werkvelden

Ouderenzorg

Het team in Bosscherhof kijkt uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Verpleegkundige niveau 4

Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. 

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         Onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het
         maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor de bewoners. Je neemt kordaat beslissingen. Dat is belangrijk want elke bewoner en elke  zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact met de bewoners. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.

Je bent:
·         een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom de bewoners
·         gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd
·         echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team
          ondersteunen en verzorgen
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         goed in de omgang met bewoners, hun familie en je collega's

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3265,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.  Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve
          verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-
          werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven? Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie, neem dan contact op met onze recruitment medewerker Evelien Smeets via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner . Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.