Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige Echt

Dienstverband

20-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Pey-Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor afdeling ’t Pejjerhoes in Echt, kleinschalig wonen voor psychogeriatrische cliënten, zijn we momenteel op zoek naar een Verpleegkundige.

Jouw toekomstige afdeling

In ‘t Pejjerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid. In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’. Zes cliënten delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis. Wij stimuleren cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijkse leven van de cliënt. ’t Pejjerhoes maakt onderdeel uit van de Egthe en beschikt over vijf woningen op de begane grond.

Wat ga je doen?

 • Als verpleegkundige zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe) zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.
 • Jij voert zelf de regie over je werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s in de veranderingstrajecten. Zo lever je een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.
 • Je “spart” regelmatig met je collega-verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek. Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je kunt informeren maar ook adviseren en instrueren. Daarnaast ben je geduldig en een doorzetter, ondernemend en neem je eigenaarschap.
 • Je vindt het een uitdaging om elke dag het beste uit je zelf te halen en bent in staat om anderen te prikkelen om dat ook te doen. Daarnaast hou je van de afwisseling om over verschillende afdelingen en locaties heen te werken.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 20 tot 36 uur per week, aantal uren en bepaalde voorkeuren (vb. vaste vrije dag) zijn bespreekbaar. Er wordt gewerkt in alle diensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (minimaal €2.682,- bruto per maand en maximaal €3.642,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Voor informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Hof, Unitmanager, tijdens kantoortijden via 06-12405864.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.