Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige EOA, dagverpleging en PKS (20-091)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij samen met jouw collega's bijdrage aan de beste patiëntenzorg?
Dan ben jij onze nieuwe verpleegkundige EOA, dagverpleging en PKS!
Vacaturenummer 20-091, 24 uur per week

Wie ben jij?
Als verpleegkundige op de EOA, dagverpleging snijdend/beschouwend en PKS ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorgverlening van patiënten die worden opgenomen vanwege een geplande operatie of een behandeling. Als verpleegkundige op de EOA ben je onder andere verantwoordelijk voor de preoperatieve zorg aan deze patiënten. Als verpleegkundige op de dagverpleging ben je onder andere verantwoordelijke voor de postoperatieve zorg aan operatiepatiënten..

Jouw nieuwe werkplek
De afdelingen bestaan uit drie onderdelen, namelijk de electieve opname afdeling (EOA), de dagverpleging en de preklinische screening. Op de EOA afdeling komen volwassen patiënten terecht die een geplande operatie ondergaan. Patiënten worden ontvangen aan de balie en hun gegevens worden nagelopen. Daarna worden de patiënten voorbereid op de operatie. Op de dagverpleging komen volwassen patiënten voor behandeling in dagverpleging van zowel de beschouwende als de snijdende specialismen. Op de preklinische screening worden patiënten gezien als voorbereiding op een behandeling waarbij een vorm van anesthesie nodig is. Er werken anesthesisten, verpleegkundigen en secretaresses op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een verpleegkundig diploma op niveau 4 of 5 met registratie in het BIG-register;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je staat open voor vernieuwingen en beschikken over basiskennis en vaardigheid in het gebruik van gangbare automatiseringssystemen.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige EOA. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Tot 13 juli 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.