Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige etage 8 ( Long-Interne) Geneeskunde

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, doortastende en flexibele verpleegkundigen voor etage 8 (Interne Geneeskunde, Reumatologie en Longziekten).

Onze afdeling

Etage 8 op locatie Heerlen heeft een mix van bedden voor de specialismen Interne Geneeskunde, Reumatologie en Longziekten, waarbij de bedden voor Longziekten meebewegen met de seizoenspatronen en er een nauwe samenwerking is met afdeling Longziekten op etage 10.

Binnen de afdeling is een nauwe samenwerking met de internisten, reumatologen, longartsen en arts-assistenten van deze specialismen. Wij staan voor het bieden van professionele zorg aan onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op etage 8 ben je (mede) verantwoordelijk voor de opvang, verpleging en verzorging van patiënten en de ondersteuning en begeleiding van de familie in alle fasen van het verpleegkundig proces. Je werkt met passie samen met collega’s en, naast de zorg voor onze patiënten, ben je er samen met het team verantwoordelijk voor dat de continue ontwikkelingen binnen het vakgebied worden vertaald naar een uitstekende patiëntenzorg. Je participeert binnen een team van enthousiaste verpleegkundigen en (para)medici in de zorg. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de werkbegeleiding van verpleegkundigen in opleiding.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar meerdere gediplomeerde collega’s.

Wie ben jij?

Je beschikt over

 • een diploma verpleegkundige niveau 4 of 6;
 • een BIG-registratie;
 • ondernemende persoonlijkheid en teamspirit;
 • de capaciteit om in woord en gedrag inhoud te geven aan verpleegkundig leiderschap.

Je bent

 • iemand die verantwoordelijkheid neemt en uitdagingen durft aan te gaan;
 • medeverantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en denkt mee over vorm en inhoud geven aan verbeteringen in de zorgverlening bijv. d.m.v. deelname aan werkgroepen of aandachtsvelden;
 • iemand die mede zorg draagt voor een goed en veilig behandel-, werk- en leefklimaat dat gebaseerd is op gastvrijheid, doelmatigheid, professionaliteit en patiëntveiligheid.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur is in overleg, minimaal 24 uur gemiddeld per week.
 • De inschaling is conform FWG functiegroep 45.
 • Je bent inzetbaar in alle diensten, weekenden en feestdagen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniella Boltong (teamleider etage 8) via 088-4596239 of Esther Hooft-Coenen (afdelingshoofd) via 06-48674177.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.