LEVANTOgroep zoekt een

Verpleegkundige Flexpool

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verpleegkundige Minimaal 16 uur, Flexpool

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met verschillende locaties?

Lees dan snel verder

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en vol zelfvertrouwen deel uit kunnen maken van de samenleving. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Wil je jouw vakkundigheid en talenten benutten bij een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid in een vaak veranderend speelveld? Voor jou is dat geen probleem, want je staat open voor verandering. Nieuwe informatie en ideeën neem je snel in je op, om deze vervolgens toe te passen in je werk, met oog voor detail en nauwkeurigheid.

Functiekenmerken

De verpleegkundige biedt verpleging en verzorging aan cliënten bij de medische behandeling door het verrichten van o.a. verpleegtechnische handelingen. Tevens wordt maatschappelijk georiënteerde begeleiding geboden die de cliënt in staat stelt om zo optimaal mogelijk te functioneren. Er wordt gewerkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Verder wordt er gewerkt met wisselend dienstenpatroon, waaronder ook mogelijk slaapdiensten en zwerfwachtdiensten.

Waar ga jij mee aan de slag?
 • Het opstellen en onderhouden van het actieplan: o.a. het stellen van een verpleegkundige diagnose, inventariseren van de begeleidingsvraag, het opstellen van een individueel actieplan;
 • Het uitvoeren van het actieplan: o.a. het begeleiden en ondersteunen van cliënten bij ADL- en HDL- activiteiten, het signaleren van crises en calamiteiten;
 • Het leveren van bijdrage aan het jaarplan, registreren en rapporteren.
Wat hebben wij van jou nodig?
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 4, bijv. verpleegkunde);
 • Je hebt kennis van psychopathologie en affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep;
 • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als oplettende werkhouding voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goede automatiseringskennis;
 • Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent inzetbaar binnen verschillende regio's: regio Parkstad, Maastricht-Heuvelland en Westelijke Mijnstreek.
Wat biedt LEVANTOgroep jou?

Naast salaris volgens cao Social Work schaal 7 (minimaal €2.550,- en maximaal € 3.494,- op basis van 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Volgens CAO GGZ behoort deze functie tot functiegroep 45 (minimaal € 2.357,- en maximaal € 3.326,- op basis van 36 uur). Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen. Tevens zijn er doorstroommogelijkheden naar een vast dienstverband.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact op nemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088 - 7077600 of via personeel@levantogroep.nl .

Reageren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/166196

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op de website www.levantogroep.nl .