Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wat ga je doen?

Als Flexpool medewerker word je getriggerd door uitdaging en afwisseling. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden. Door inzet op diverse afdelingen is geen dag hetzelfde en kun jij je verpleegtechnische handelingen en klinische kennis en redenatie tot uitvoer brengen.

Het kunnen omgaan met afwisseling en tonen van verantwoordelijkheid voor verschillende patiënten met ieder hun eigen klachten en behoeften vind jij gaaf. Samen met je collega’s van die afdeling ga je natuurlijk altijd voor het beste resultaat. Als vaste Zuyderlander heb je binnen de Flexpool dus hét grote voordeel om jezelf verder te ontwikkelen en jouw kennis in diverse specialisaties te verbreden.

Wie ben jij?

Werken als verpleegkundige binnen de Flexpool van het Verpleegcentrum is een zelfstandige functie. Je gaat deel uit maken van het Flexpool team (bestaande uit ± 75 verpleegkundigen én medewerkers zorg), maar werkt met verschillende collega’s op wisselende afdelingen. Daadkrachtig, ondernemend en enthousiast: dit ben jij allemaal. Daarnaast ben je:

  • Gediplomeerd als MBO-V, HBO-V of A-verpleegkundige, of in het bezit van het diploma professioneel bachelor verpleegkundige (België) of een ander in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma op een vergelijkbaar niveau.
  • BIG geregistreerd.
  • iemand die verantwoordelijkheid neemt en uitdagingen aan durft te gaan.
  • veranderingsbereid, assertief en een echte teamplayer.
  • flexibel inzetbaar op zowel locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.

Wat bieden wij?

Jij kiest natuurlijk niet voor niets ervoor om een echte Zuyderlander te worden! Daar staan vanuit onze kant de volgende voorwaarden tegenover:

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een arbeidsduur van minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week, in overleg bespreekbaar.
  • Een flexibele werkomgeving zonder vaste dagen of tijden, met standaard 8 uurs diensten.
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao ziekenhuizen, met in beginsel een salaris conform FWG 45.
  • Regelmatig de mogelijkheid om je te verdiepen in diverse aandachtsvelden, alsook volop goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Is de functie van verpleegkundige in de Flexpool de uitdaging die jij zoekt? Solliciteer dan via de sollicitatie button! https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/135/verpleegkundige-flexpool-zuyderland-medisch-centrum-1


Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze Teamleider: Madelon Severeyns. Dat kan telefonisch via 06-13928236.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.