De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Geriatrische Revalidatie (GRZ) Solidus

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Revalideren is leren en dat weet jij als geen ander. Laat jij de cliënt het zoveel mogelijk zelf doen, maar ben je er als hij of zij je nodig heeft?

Wat ga je doen?
Binnen de wijk De Nieuwe Munt in Tegelen wordt revalidatiezorg geboden aan verschillende doelgroepen: geriatrische revalidatiezorg (gericht op ouderen), klinische revalidatiezorg en ELV (kortdurend eerstelijnsverblijf). Het verblijf bij revalidatie Solidus (De Nieuwe Munt) is tijdelijk, totdat de cliënt weer voldoende hersteld is om vervolgens thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven. Om de cliënten de best mogelijke revalidatiezorg aan te bieden wordt er in een multidisciplinair team gewerkt.

Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verpleegkundige actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie. Dat maakt jouw werk lekker dynamisch!

Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega's zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Uiteraard zijn ook de mantelzorgers nauw betrokken bij het revalidatieproces. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal
€ 3471,40 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Jij weet de balans te vinden tussen "zorgen voor" en "zorgen met je handen op je rug"; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen. Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren en houdt van het dynamische werk bij Solidus. Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega's, komt het altijd in orde.

Je bent een:
  • gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 of HBO V
  • verpleegkundige met kennis/ervaring óf je hebt affiniteit met revalidatie en het revalidatie klimaat
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Solidus. Onze recruiters Annelies Waasdorp en Marije van Delft vertellen je graag meer over het werk van een verpleegkundige bij Solidus en zijn te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl en Marije.van.delft@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.