De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Geronto-psychiatrie, Jasmijn, Venlo

Dienstverband

18-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in het vernieuwde team Jasmijn?

Bij de doelgroep geronto-psychiatrische cliënten is er sprake van een psychogeriatrische indicatie in combinatie met chronische psychische problematiek. Het dementiebeeld en ernstig onbegrepen gedrag staat meer op de voorgrond. De chronische psychische problematiek staat meer op de achtergrond. Deze doelgroep heeft meer dan voorheen behoefte aan prikkels uit de omgeving. Bovendien sluit de behoefte aan over- en onder prikkeling aan bij de desbetreffende bewoner. Mede daarom krijgt Jasmijn een geheel nieuwe look, een belevingsgerichte uitstraling, een verfrissende werkomgeving. Om deze nieuwe look te kunnen krijgen, is Jasmijn tijdelijk verhuisd naar Zorgcentrum De Meeuwbeemd in Venlo, zodat de afdeling helemaal opgeknapt kan worden. De verwachting is dat Jasmijn in de loop van dit jaar terug verhuist naar D'n Horstgraaf in het Auxiliatrixpark te Venlo. Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een sterk team en met een verfrissende blik mede invulling gaan geven aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Jasmijn!

Wat ga je doen?  
In de opbouw naar het nieuwe team Jasmijn zoeken wij (psychiatrisch) Verpleegkundigen die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners. Je staat stevig in je schoenen, gaat uitdaging niet uit de weg en haalt er plezier uit om samen met je collega's een nieuw team op te bouwen.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Jasmijn.

Als (psychiatrisch) Verpleegkundige krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Je: 
·         hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of wilt deze kennis en ervaring opdoen en signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg 
·         bent bereid om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.
·         hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische bewoners
·         durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier onderdeel van
·         bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4?  
Jij staat je mannetje en hakt gemakkelijk met het bijltje. Niet letterlijk natuurlijk. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent/hebt: 
·         minimaal in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en/of psychiatrie;
·         BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
·         verantwoordelijkheidsgevoel;
·         inlevingsvermogen;
·         een EBP (Evidence Based Practice) professional;
·         een kwaliteitsbevorderaar;
·         een gezondheidsbevorderaar. 

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 18 tot 36 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Jasmijn is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33%  
·         vakantiegeld van 8%. 
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd? Dan kunnen we een meeloopdag organiseren om sfeer te proeven binnen Jasmijn.
Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: lynn.jeuken@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden