De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg regio Roermond e.o

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Met de zorg en ondersteuning van de verpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

Waar jij je vooral voor inzet is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. Je geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes. Vind je het leuk om je bezig te houden met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid of wil je klinische lessen organiseren voor je team? Er is van alles mogelijk!

Je:
  • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
  • signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
  • indiceert zelf waar welke hulp nodig is

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg regio Roermond e.o?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht in de wijk. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

Je bent:
  • een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd
  • in bezit van het rijbewijs en liefst een eigen auto

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio's Roermond, Roerdalen, Maasgouw of Echt. Onze recruiter Evelien Smeets vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige in de thuiszorg en is te bereiken via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.