De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Groene Kruis Thuiszorg, team Ambulante Nachtzorg Midden Limburg

Dienstverband

8

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heythuysen Maasbracht Nederweert Herkenbosch Roermond Weert

Werkvelden

Thuiszorg

Wanneer cliënten in de nacht een zorgvraag hebben zullen zij een beroep doen op het ambulante nachtzorg team. Het ambulant nachtzorg team bestaat uit een 30-tal collega’s verdeeld over Noord en Midden Limburg.
Elke nacht is anders. Je weet nooit waar je bij uit gaat komen. De ene keer helpt een geruststellend praatje, anderzijds kun je ook terecht komen in complexe situaties waarbij er een beroep word gedaan op jou verpleegkundig handelen. De nachtdienst word elke nacht ingevuld door 9 collega’s verdeeld over verschillende regio’s.  Binnen een enkele regio start jouw dienst samen met een collega vanuit dezelfde locatie. Je werkt zelfstandig, wanneer noodzakelijk kun je terug vallen op een collega elders in de regio. Tijdens je werk kom je in aanmerking met verschillende doelgroepen en organisaties waarmee samengewerkt word  zoals; cliënten met een verstandelijke beperking, ouderen, cliënten met psychische/gedragsproblematiek. Je komt regelmatig bij cliënten die zich bevinden in de laatste levensfase.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige bij het team Ambulante Nachtzorg verleen je zorg aan meerdere cliënten per nacht. Je werkzaamheden variëren per gezin: het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met volop variatie. Je kunt je creativiteit kwijt als je binnen een situatie moet handelen waarin niet alles voorgeschoteld is.

Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige? 
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Je bent een echte teamplayer en bent in staat om de situatie vanuit een helikopterview te bekijken en te analyseren. Je ondersteunt je collega’s waar nodig. De manier van zorg verlenen stem je zo veel mogelijk af op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht om ook bij cliënten met moeilijk gedrag de gewenste zorg te kunnen leveren.

Als Verpleegkundige bij het Ambulante Nachtzorg team werk je zelfstandig een route in de nacht en ben je bereikbaar en beschikbaar voor oproepen/alarmeringen.

Je bent een:  
- spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten  
-  creatief en vindingrijk
- gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V met BIG registratie 
- een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt  
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 
-  kunnen inschatten of je indien nodig contact moet leggen met de huisartsenpost collega of 24-uurs Verpleegkundige

Hoe zorgen wij voor jou?  
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd, met een contractomvang van 22 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk. Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.   

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8%  
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.   

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.  
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).   

Informatie 
Denk je dat dit iets is voor jou? Loop vrijblijvend een nachtje mee om het te ervaren. Je kunt contact opnemen met Evelien Smeets, Recruitment medewerker via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.