Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige (hbo) bij Ouderenzorg

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verpleegkundige (hbo) bij Ouderenzorg
Samen werken we aan de beste behandeling en zorg voor onze oudere patiënten

Dienstverband: 32-36 uur per week
Soort dienstverband: Jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd
Kernfunctie: Verpleegkundige 1
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Hbo Verpleegkunde (of mbo met een hbo- werk- en denkniveau), geldige BIG-registratie
Salaris: FWG 50 - CAO GGZ (min. € 2.689 en max. € 3.678,--)
Reageren voor: 30-04-2021
Werving: In- en externe werving

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Past deze functie bij jou?
Voor zowel onze afdeling A2 (Maas) als afdeling A3 (Glaspaleis) in Wijerode zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige 1. Je komt te werken in een fijn team waarin collega's elkaar steunen en voor de beste zorg gaan. In een uitdagende werkomgeving kun je jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen en werken met eigen verantwoordelijkheid. Op een creatieve manier in teamverband, maar ook zelfstandig, werk jij mee aan het herstel en/ of stabilisering op middellange en langere termijn van onze patiënten. Het betreft een uitdagende groep ouderen met floride en diverse psychiatrische problemen, waar veel structuur en veiligheid wordt geboden en wordt toegewerkt naar stabilisering en waar mogelijk een vervolgsetting. Er wordt nauw samengewerkt met het multidisciplinaire team. Jouw werkzaamheden vinden plaats in wisselende diensten, in de 24-uurs zorg.

Jouw kwaliteiten
Als verpleegkundige 1 heb je als extra taken het coachen van collega's, het participeren in beleidsontwikkeling en het vervullen van een regiefunctie. Je hebt een verpleegkundig diploma op mbo-/hbo-niveau of je hebt jezelf ontwikkeld tot hbo- werk- en denkniveau. Bij ons werk je met eigen verantwoordelijkheid binnen een fijn team: collega's ondersteunen elkaar en gaan voor de beste zorg. In een dynamische werkomgeving (geen dag is bij ons hetzelfde) kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen. De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling en in beweging en hierdoor word je uitgedaagd en het maakt je werk afwisselend.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mocht je niet in het bezit zijn van een hbo-diploma, dan volgt er een assessment waarmee hbo- werk- en denkniveau kan worden aangetoond. Tevens bieden wij jou een opleiding, zodat je na afsluiting hiervan over een hbo-diploma beschikt.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Benieuwd naar onze medewerkers? Op werkenbijmondriaan lees je persoonlijke verhalen en vind je ook meer informatie over werken als verpleegkundige bij Mondriaan.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantalle Rutzerfeld, afdelingshoofd, bereikbaar op het nummer: 06-20618977.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via onderstaande button.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.