Scheyvenhof zoekt een

Verpleegkundige met extra uitdaging

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zie jij het als een uitdaging om in de functie van Meewerkend Verpleegkundige HBO/V, de verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het volledige zorginhoudelijke proces? Je ondersteunt hiermee de zorgmanager en bent haar directe aanspreekpunt.

 

Wie zoeken wij?

De afgelopen 2,5 jaar hebben we de basis gelegd voor een goede zorgverlening aan onze bewoners. We zijn hiervoor onlangs beloond met het Gouden PREZO Keurmerk. Samen met jou willen we de totale kwaliteit van zorg naar een nog hoger plan tillen. Je bent pro-actief ingesteld en vindt het leuk om je collega's (verzorgende en helpende) te begeleiden om dit niveau te bereiken. Je bent iemand met een 'helicopter-view' en je hebt een probleemoplossend denkvermogen. Je houdt het hoofd koel en neemt verantwoordelijkheid. Verder ben je bent flexibel en communicatief vaardig. Past deze omschrijving bij jou? Lees dan gauw verder!

Taken en verantwoordelijkheden

- Verantwoordelijk voor de volledige zorginhoudelijke processen
- Dossiers zorginhoudelijk op orde
- Methodisch werken
- Begeleiding huisartsen visite
- Beleid n.a.v. huisartsen visite implementeren, monitoren en daar waar nodig aan- en bijsturen van collega’s

Werkzaamheden:

- Intervisies
- Klinische lessen
- Toetsen directe collega’s
- MDO voorbereiden en bijwonen
- Indicatiestelling thuiszorgcliënten
- Loopt wekelijks een aantal zorg-routes om feeling te houden met de werkprocessen

Wat bieden wij:

Bij Scheyvenhof ga je deel uitmaken van een kleinschalig en hecht team. Bovendien kom je op een prachtige locatie werken waar de geneugten van het leven hoog in het vaandel staan. Iedere dag is een belevenis op Scheyvenhof. Wij zorgen niet alleen goed voor onze bewoners maar zeker ook voor onze Samenwerkers. Een jaarlijks BBQ feest in de zomer en de nieuwjaarsborrel zijn voorbeelden van onze team activiteiten. Naast een goede beloning en dito arbeidsvoorwaarden (conform de cao VVT), kun je gebruikmaken van een fietsplan-regeling.

Bekijk hier onze video: https://vimeo.com/345444025