Proteion zoekt een

Verpleegkundige Hornerheide

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Als verpleegkundige bij Hornerheide krijg je ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, jij bepaalt in welke richting. Daarnaast werk je in deze kleinschalige woonvorm in een fijn, betrokken team. Pas jij bij ons? 

Welke uitdaging ga je aan?

In de bosrijke omgeving ga jij zorg leveren aan dementerende bewoners. Jij bent er voor de bewoners. Je verzorgt en verpleegt ze, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Kleine momenten maak jij bijzonder. Dit doe je samen met de bewoner, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners. Jij vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken en afhankelijk van je eigen kennis of interesses extra taken of aandachtsgebieden.

Verpleegkundige Joanne werkt al een aantal jaar binnen Hornerheide, ze vertelt: “beter maken kunnen we onze cliënten niet, maar je kunt ze wel op een mooie manier begeleiden tijdens het laatste fase van hun leven. Juist een klein compliment of moment samen kan een cliënt de hele dag laten stralen”. Joanne haalt hier energie uit, maar ook uit de complimenten van familie. “zij voelen dat we ons best doen”.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent.

Joanne wilde zich als verpleegkundige graag blijven ontwikkelen en is heeft inmiddels evv-taken, het aandachtsveld methodisch werken én sinds kort ook palliatieve zorg. Ze vertelt: “je leert door deze extra werkzaamheden de organisatie op een andere manier kennen, werkt samen met andere collega’s dan je eigen team en mag deel uitmaken van de besluitvorming. Dat is toch gewoon bijzonder?” Deze taken maken het werk voor haar nog waardevoller. Ze geeft verder aan “je hebt binnen Proteion veel mogelijkheden, maak het zelf bespreekbaar als je wilt groeien”.  

Spreekt dit jou aan? Kom dan snel eens langs voor een kop koffie of thee! 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3471,49. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 

Jouw team
Je gaat aan de slag in een team van verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen, aangestuurd door een teamleider. Stuk voor stuk betrokken en gezellig collega’s met ieder hun unieke eigenschappen. Er heeft een fijne sfeer en samen hebben we plezier in het werk. Humor is belangrijk, van het plezier dat collega’s onderling hebben genieten ook de bewoners! Met inwerken zal je gekoppeld worden aan 1 of 2 collega’s, zij zullen je wegwijs maken op locatie, in het team en in de werkzaamheden. Je zult merken dat je vanaf het begin onderdeel bent van het team.


'We hebben als team veel plezier, hier genieten de cliënten ook van!'

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Laura en Leona hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Laura Weekers en Leona Tilmans
Teamleider
06-46435899 / 06-46239151
lauraalofs@proteion.nl / leonatilmans@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.