Proteion zoekt een

Verpleegkundige Hospice Zenit

Dienstverband

0 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

In het hospice ben jij er voor gasten, maar ook zeker voor hun naasten zoals familie en mantelzorgers. Samen begeleid je ze tijdens de laatste levensdagen. Een bijzonder functie. 

 

Welke uitdaging ga je aan?

Hospice Zenit is het centrum voor palliatieve terminale zorg in Venray. Ongeneeslijk zieke gasten brengen bij ons in een huiselijke omgeving hun laatste levensdagen door. Naasten zijn er - net als thuis - voor gezelschap, hulp en zorg. Jij geeft de gasten, samen met vrijwilligers en je collegae, de best mogelijke zorg en ondersteuning. Hierbij staan de wensen en behoeften van de gasten centraal.

Jij maakt kleine momenten bijzonder voor de gasten. Jij bent er voor de gast in zijn of haar laatste levensfase. Je verzorgt en verpleegt gasten, maar ook luister je en geef je aandacht. Dit doe je samen met  de gast, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners. 

 

Daarom pas jij bij Proteion

Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Jij hebt je diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 in the pocket, en natuurlijk ben je BIG geregistreerd. Ook heb jij bij voorkeur al enige jaren ervaring in een ziekenhuis en/of thuiszorg. Je gaat werken in de functie van verpleegkundige. Geregeld werken in nachten is voor jou geen probleem en je weet rust te creëren en bewaren in iedere situatie!

Jij bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij onze gasten, goed communiceert en denkt in oplossingen.  Je wil je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders. Tot welke hoogte, dat bepaal je zelf. Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.471,49. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je komt te werken in een team bestaande uit verpleegkundigen, huishoudelijke hulpen, verzorgenden en vrijwilligers. Deel ook je mooie momenten met je collega’s en groei samen. Dat is gewoon bijzonder.

 


'Kleine momenten voor onze gasten en hun naasten bijzonder maken, dat is waar het om gaat.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion