De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige in de Thuiszorg: uitdagender dan je denkt!

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Bergen Horst aan de Maas Venray

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Thuiszorg; dé sector waar het elke keer weer een uitdaging is om de beste zorg te leveren. 

Gaan jouw ogen stralen als je het hebt over jouw werk? Over je prachtige vak als zorgprofessional? Heb jij een speciaal plekje in je hart voor je cliënten? Altijd een glimlach en ben je, als het nodig is, creatief, kordaat en ondernemend? Ben je een professional die de regie durft te nemen?   Dan maken we graag kennis met jou! Een betrokken collega die weet waar het om draait in de zorg en die energie krijgt van persoonlijk contact en een dynamische werkomgeving.

Wat ga je doen?
Je komt terecht in een klein en persoonlijk team in de regio Horst aan de Maas, Venray of Bergen/Well waar ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je verricht alle zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Samen met je collega’s tillen jullie de zorg naar een hoger niveau vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid. Zijn er zaken die beter kunnen? Dan staat de teamcoach jullie bij met raad en daad.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken volgens een planning die afgestemd wordt op jouw beschikbaarheid en mogelijkheden? Of wil je graag een rol als zorgcoördinator of klinische lessen organiseren voor je team? We bespreken de mogelijkheden graag met je. Op dit moment hebben we ruimte in de teams in Venray, Horst aan de Maas en Bergen/Well.

We hebben mogelijkheden voor Verzorgende IG (FWG 35), Verpleegkundige niveau 4 (FWG 45) of Wijkverpleegkundige niveau 6 (FWG50). Je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de geschikte thuiszorg professional?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht in de wijk en geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s. En van hot naar her reizen in de wijk? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.
Verder:

  • ben je gediplomeerd Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 of 6 (en BIG-geregistreerd of bereid je opnieuw te bekwamen)
  • in bezit van het rijbewijs en liefst een eigen auto
  • heb je ervaring in de Thuiszorg? Dat is mooi meegenomen, maar geen must.

Enthousiast geworden?
Mooi! Je collega’s kijken uit naar je komst! Eerst meer weten of een keertje meelopen? Marije vertelt je graag meer over werken in de wijk en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden