Cicero Thuis zoekt een

Verpleegkundige in de wijk (16-28 uur per week)

Dienstverband

16 - 26 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk (16-28 uur per week)

Thuiszorg is een uitdagende vorm van zorg. Elk bezoek aan een cliënt is anders, dat maakt het werk divers en uitdagend. Ben jij die zelfstandige, vrolijke en creatieve verpleegkundige, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor de zorg van je cliënt. Zij hebben de wens om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en jij weet welke zorg daarvoor nodig is. Je kent je cliënten én je wijk. Bijzonderheden vallen je direct op en door je vakkennis en professionaliteit weet jij snel een verpleegkundige diagnose te stellen. Het is voor jou vanzelfsprekend om dit proces te bewaken. Hierin betrek je uiteraard de cliënt en zijn of haar naasten.

In je wijkteam voel jij je verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je hebt hierover ideeën en deelt deze met je collega’s. Je hebt een coachende rol naar je collega’s en cliënten, je motiveert en inspireert. Als verpleegkundige in de thuiszorg ben je de verbindende schakel tussen cliënt, huisarts en andere betrokken disciplines zoals fysio- en ergotherapeuten. 

Kort en krachtig, dit is een mooie uitdaging!

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd.
  • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.
  • Je hebt affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.
  • Je hebt kennis en inzicht van de sociale kaart.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid in de dagelijkse contacten met cliënten, familie en/of relaties van de cliënt.
  • Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.
  • Je bent oplettend en reageert adequaat bij diverse werkzaamheden in soms complexe zorgsituaties en het opstellen van en toezien op de uitvoering van zorgplannen. Je kunt snel inspelen op de zorgvraag en de daarbij behorende interventies.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt zowel vroege als late diensten).
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Waar kom jij te werken?

Cicero Thuis is een thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Wat bieden wij?

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt, afhankelijk van je werkervaring en taakinvulling binnen de afdeling, gehonoreerd volgens cao Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 45 (minimaal € 2.492,951 bruto per maand en maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteren’ en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld