Zorg Groep Beek zoekt een

Verpleegkundige in de wijk

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Thuiszorg

De zorg blijft in beweging en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit. Daarom zoeken wij dan ook een verpleegkundige in de wijk die onze zelfsturende teams komt versterken. Als verpleegkundige in de wijk bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar sinds 2005 persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen in de Elsresidentie Sittard en Margraten.

Wil jij als verpleegkundige in de wijk rondom Geleen - Beek - Stein graag ons team komen versterken, als baken in de wijk? Of wil je dit combineren met kleinschalige dementie zorg in de Elsresidentie, en zelfs een gecombineerde leidinggevende functie? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.


Wat doe je allemaal in de wijk:

Je ondersteund cliënten en jouw collega's met verzorgende en begeleidende handelingen, waaronder diverse verpleegtechnische handelingen. Dit doe je in nauwe samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De zorgplannen, en werkzaamheden onderoudt je in ons ECD, met bijbehorende protocollen. Dit is er allemaal op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van de verzorgende- en verpleegkundige- behandeling. 

Wat kunnen wij je bieden:

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we zover mogelijk vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

 • Salaris conform cao VVT, FWG 40
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd wat naar jouw ambities binnen de zorg. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nog enthousiast, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan, reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!

Wat heb je nodig:

 • Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;
 • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pre;
 • Een diploma MBO-verpleegkunde (niveau 4);
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet om samen te werken met het sociale & medische domein;
 • Een rijbewijs en eigen vervoer, wij hebben speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets.