Zorg Groep Beek zoekt een

Verpleegkundige in de wijk

Dienstverband

of in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Thuiszorg

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit.

Functieomschrijving

Als Verpleegkundige in de wijk bij Zorg Groep Beek, bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wij vragen

Een verpleegkundige die onze zelfsturende teams in de wijk komt versterken.

Dienstverband

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s.

Werktijden

Met name ochtend, middag en avonddiensten, zowel door de week als in de weekenden. Een vaste avonddienst is ook mogelijk. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Salaris

Dit is conform CAO, en in gezamenlijk overleg.

Aanvullende informatie

Vermeld op het inschrijf formulier van ZGB bij functiewens aub: verpleegkundige in de wijk