Proteion zoekt een

Verpleegkundige in de wijk in Roermond

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sint Odiliënberg

Werkvelden

Thuiszorg

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bent er voor de cliënten in jouw wijk binnen de regio Roermond. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Kleine momenten maak jij bijzonder. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Juist werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken. Dit alles doe je met daadkracht en enthousiasme. Na je bezoek verlaat je de woning van de cliënt dan ook met een glimlach op je gezicht én die van de cliënt.

Het team komt verpleegkundige capaciteit te kort dus ze staan te springen om een verpleegkundige collega die hen helpt om te zien hoe we thuiszorg organiseren op een toekomstbestendige manier.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling kunnen de cliënten in jouw wijk langer thuis wonen. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij gaan met jou in gesprek over een contract van onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3362,22. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Jij bent onderdeel van een nauw en betrokken team van verzorgenden (IG), verpleegkundigen en een 1e wijkverpleegkundige. Samen zijn jullie er voor de cliënten in de wijk. Verpleegkundige in de wijk is een vrij zelfstandige functie, maar je kunt altijd terecht bij je collega’s. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.


'Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion