Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige in de wijk – regio Echt Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

Is bespreekbaar (maximaal 36 uur)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij de verpleegkundige topper die ons Thuiszorg-team in Echt wil versterken? Dan geven we je graag een warm welkom binnen een team dat vooruit wil en streeft naar optimale samenwerking, eigenaarschap en veerkracht.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de wijk ondersteun je bij de persoonlijke verzorging van cliënten die zelfstandig wonen, maar wel behoefte hebben aan zorg aan huis. Kleine professionele zorgteams vormen een vertrouwd gezicht en zijn gemakkelijker bereikbaar. Zo streven we samen naar onafhankelijkheid van onze cliënt.

Samenwerking met collega’s is belangrijk, vandaar dat we op een centraal punt starten. We gaan van cliënt naar cliënt en spelen hierbij zoveel mogelijk in op de wensen van de cliënten.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal in bezit van het diploma Verpleegkunde MBO niveau 4.
  • Ervaring in de Thuiszorg of Extramurale Zorg is een pluspunt.
  • Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit. Verder hou je van eerlijke en open communicatie.
  • Je vindt het een uitdaging zelfstandig te werken en veranderingen bij de cliënt vroegtijdig te signaleren.
  • Je hebt de finesse om je echt te kunnen inleven in de cliënt en luistert naar zijn of haar wensen.

Wat bieden wij? 

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsduur per week is in overleg bespreekbaar en bedraagt maximaal 36 uur per week. We vinden het belangrijk dat je werk en privé goed kan combineren.
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (het bruto-maandsalaris op basis van 36 uur ligt tussen minimaal 2.554 euro bruto en maximaal 3.468 euro bruto).
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter Nathalie Herben (06-82853197 of n.herben@zuyderland.nl).

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.