Proteion zoekt een

Verpleegkundige in de wijk, regio Leudal

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk, regio Leudal

Krijg jij energie van je werk als Verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de cliënten? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Je bent als Verpleegkundige in de wijk, samen met je collega's verantwoordelijk voor onze cliënten binnen de regio Leudal. De cliënten hebben allemaal hun eigen verhaal en achtergrond. Jij kunt daar als geen ander op anticiperen. Soms sta je ineens voor complexe casussen, met jouw ervaring draai je hier je hand niet voor om. Je reageert adequaat en zet acties uit. 

Geen dag is hetzelfde. Dagelijks werk je één op één waardoor je veel persoonlijke momenten met de cliënt meebeleefd.
Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, bij vraagstukken rondom de cliënt en zijn zorg. Je zet je optimaal in om de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden en we willen graag dat de cliënten langer op een fijne manier thuis kunnen blijven wonen met de zorg die ze nodig hebben. Mocht dit toch niet meer mogelijk zijn dan ondersteun je bij het zoeken naar een andere woonvorm. We kijken altijd wat het beste is voor de client, schakelen ook indien nodig andere disciplines of zorgtechnologie in.

Je neemt de ruimte om de zorgbehoefte van de cliënt in kaart te brengen. De zorgbehoefte breng je in kaart tijdens je route, maar ook tijdens een indicatiedienst. Tijdens de indicatiedienst ben je verantwoordelijk voor het stellen van indicaties binnen je wijk. Mede hierdoor krijg je als verpleegkundige zicht op alle cliënten in de wijk en ben je samen met het team verantwoordelijk om de juiste zorg op de juiste plek in te zetten. Als verpleegkundige heb je kennis van het verpleegkundige proces en neem je het wijkteam hierin mee.

Naast het werken in je eigen wijkteam is het netwerken in de wijk ook onderdeel van je werk. Je gaat bouwen aan je netwerk met andere disciplines in de wijk, waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het wijkplan. Jij bent degene die antwoord gaat geven op de vraag; "Wat speelt er in de wijk?" 

Daarom pas jij bij Proteion

Je werkt als verpleegkundige in wijk op een fijne manier samen en legt contacten met andere disciplines. Empathie staat voorop. Wij als medewerkers van Proteion staan dichtbij de cliënten en zien ook de persoon achter de zorgvraag. Je bevordert de zelfredzaamheid van je cliënten en bewaart het overzicht. Je bent een daadkrachtige verpleegkundige die verbindingen kan leggen, met andere disciplines, maar ook met familie of mantelzorg.
De termen uitdaging en afwisseling zijn jou op het lijf geschreven. Naast het werken als verpleegkundige in de zorg, bevat deze functie namelijk ook neventaken die je vol enthousiasme oppakt. 

Natuurlijk ben je als verpleegkundige in het bezit van een diploma en ben je BIG geregistreerd.
Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.471,49 bij 36 uur per week (per 1 maart a.s. volgt een CAO verhoging van 3%)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

Jouw team
Je komt in een mooi, zelfsturend (en dus verantwoordelijk) team terecht met verschillende verzorgenden (IG) en verpleegkundigen. Dit team werkt goed samen, maar werkt ook zelfstandig en is positief ingesteld. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten goed verzorgd worden en bijzondere momenten thuis kunnen beleven.
Je kunt ook meerdere taken van derden krijgen vanuit de regio. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent, neventaken (zoals het begeleiden van leerlingen) en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen. Je kunt binnen je eigen team altijd terecht voor vragen, om even te sparren of om je hart te luchten. Bijzondere momenten creëer je samen.

'Binnen ons team steunen we elkaar waar nodig, dat is gewoon bijzonder!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Annette heeft het antwoord!

 Annette Verheijen
   1e Wijkverpleegkundige
    0621188831
  annetteverheijen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.