Proteion zoekt een

Verpleegkundige in de Wijk regio Venray

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 
 

Welke uitdaging ga je aan?

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor onze cliënten binnen de regio Venray. De cliënten hebben allemaal hun eigen verhaal en achtergrond. Jij kunt daar als geen ander op anticiperen. Soms sta je ineens voor complexe casussen, met jouw ervaring draai je hier je hand niet voor om. Je reageert adequaat en zet acties uit. 

Geen dag is hetzelfde. Dagelijks werk je één op één waardoor je veel persoonlijke momenten met de cliënt meebeleefd.
Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, bij vraagstukken rondom de cliënt en zijn zorg. Je zet je optimaal in om de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden en we willen graag dat de cliënten langer op een fijne manier thuis kunnen blijven wonen met de zorg die ze nodig hebben. Mocht dit toch meer mogelijk zijn dan ondersteun je bij het zoeken naar een andere woonvorm. We kijken altijd wat het beste is voor de client, schakelen ook indien nodig andere disciplines of zorgtechnologie in. Ook ondersteunen we cliënten die een tijdelijke zorgvraag hebben, zodat ze daarna weer zelfstandig verder kunnen.

Voornamelijk ben je in de ochtend en/of avonduren werkzaam, echter hebben we in Venray ook een regio brede middagroute en een indicatiedienst waardoor er de mogelijkheid ontstaat om een langere route te werken.

Om in de indicatiedienst te werken bieden wij je een cursus Vakbekwaam Indiceren aan. Tijdens deze indicatiedienst beheer je de regiomail waarop nieuwe aanvragen van cliënten binnenkomen. Jij bent dan diegene die de zorgvraag beoordeeld, bekijkt of er ruimte is in de regio en of de client geplaatst kan worden. Daarnaast ga jij bij deze nieuwe cliënten op huisbezoek om een indicatie te stellen en een zorgplan aan te maken. Mocht je ambities hebben, dan zijn er doorgroeimogelijk beschikbaar binnen ons Verpleegtechnisch Team. wij helpen je graag om je verder te ontwikkelen, jij bepaalt tot welke hoogte!

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je werkt als verpleegkundige in wijk op een fijne manier samen en legt contacten met andere disciplines. Empathie staat vooral. Wij als medewerker van Proteion staan dichtbij de cliente en zien ook de persoon achter de zorgvraag. Je bevordert de zelfredzaamheid van je cliënten en bewaart het overzicht. Je bent een daadkrachtige verpleegkundige die verbindinge kan leggen, met andere disciplines, maar ook met familie of mantelzorg. 

Natuurlijk ben je als verpleegkundige in het bezit van een diploma en ben je BIG geregistreerd.
Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie? We willen je graag leren kennen als collega. Ook willen we graag samen met jou overleggen welke neventaken bij jou passen, maar alles op zijn tijd. Heb je nog vragen of wil je even sparren of dit de functie voor jou is? Bel gerust!

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.471,49. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt in een gezellig team terecht met verschillende verzorgenden (IG’ers) en (wijk)verpleegkundigen, aangestuurd door een teamleider extramurale zorg. Samen met dit fijne team wordt er voor de cliënten in de wijk gezorgd. We zijn een team welke veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg, een goede samenwerking en het hebben van oog voor detail.
Wij zijn gesteld op een prettige werksfeer binnen ons team en steunen elkaar daar waar nodig is. Collegialiteit staan bij ons voorop. Als lid van het team deel je dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen.

 


'Ambities? Doorgroeien binnen ons verpleegtechnischteam is zeker mogelijk!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion