De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) Venlo

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
We gaan het anders doen in de psychiatrische ouderenzorg en daar hebben we jou voor nodig!

Wat ga je doen?
Het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) in Venlo is onderdeel van een unieke regionale samenwerking. Hierbinnen werken De Zorggroep, Proteion en Vincent van Gogh samen aan de beste zorg voor ouderen met cognitieve en/of psychiatrische problemen met gedragsstoornissen. Binnen het IEP komt de specifieke deskundigheid en ervaring van psychiatrie en verpleeghuiszorg samen in de behandeling, zorg en ondersteuning voor ouderen met dementie in combinatie met onbegrepen gedrag. Samen de kennis, samen de zorg.

Bij het IEP bieden we onze cliënten een intensieve behandeling, (cliëntgerichte)zorg en ondersteuning zodat zij de overstap kunnen maken naar een zorgcentrum, een kleinschalige woonvorm of (als het mogelijk is) terug naar hun eigen woonsituatie. Het accent ligt primair op de behandeling. Het verblijf binnen het IEP is tijdelijk: de behandelperiode bestaat uit maximaal 14 weken, afhankelijk van de persoonlijke problematiek en het individuele herstelproces.

Je:
 • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
 • hebt affiniteit met de doelgroep van ouderen met cognitieve en gedragsproblematiek
 • durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van
 • bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden
 • denkt groots, handelt klein en beweegt flexibel als het gaat om innovatie en verandering

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je werkt in persoonlijk en hecht team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van het IEP is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Als verpleegkundige bij het IEP durf jij buiten bestaande kaders te denken. Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler behalen jullie samen het optimale resultaat voor de cliënten. Ook ben jij als verpleegkundige de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten. Je kunt, samen met je collega's, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je:
 • bent gediplomeerd verpleegkundige en BIG geregistreerd
 • hebt kennis/ werkervaring wat betreft ouderen met dementie in combinatie met onbegrepen gedrag
 • bent in staat om in een multidisciplinair team te werken

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij het IEP. Onze recruiter Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige bij het IEP en is te bereiken via Lynn.Jeuken@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.