De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP)

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Werken bij het IEP betekent dynamiek, uitdaging en continue ontwikkeling. Heb jij lef en ben je klaar voor een hele toffe uitdaging?

Wat ga je doen?
Samen de kennis, samen de zorg. Daar staat de unieke regionale samenwerking voor waar het IEP onderdeel van is. Voor jou betekent dit dat je als verpleegkundige bij kunt dragen vanuit je eigen expertise, samen met andere zorgspecialisten van De Zorggroep en Vincent van Gogh. Zo zetten jullie je samen in voor de best mogelijke behandeling voor cliënten met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (DZEP).

Het IEP in Venlo is een afdeling voor 14 cliënten die daar gemiddeld drie maanden verblijven. De cliënten volgen een behandeltraject op maat waarbij de ernstige gedragsproblemen geanalyseerd en aangepakt worden, met als doel om de cliënt naar een passende woonvorm te laten verhuizen of terug te laten keren naar de thuissituatie. Vaak komen cliënten binnen vanuit een crisissituatie en sta je als verpleegkundige samen met je collega's voor de uitdaging om de oorzaak van het probleemgedrag te achterhalen. Natuurlijk houd jij je daarbij bezig met observatie en analyse, maar verricht je ook de ADL-zorg en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Daarna wordt de situatie gestabiliseerd en vermindert de onrust, angst of boosheid. Wow, weer gelukt, dat geeft energie! Het vervolgtraject stemt het multidisciplinaire team samen met alle betrokkenen af. Na een intensieve behandeling bedankt de familie je voor het fijne contact. Je maakt verschil, en dat wordt gewaardeerd!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken in het expertteam van het IEP betekent dat je blijft ontwikkelen. Daarom investeert De Zorggroep in jou! Je krijgt de mogelijkheid om interessante opleidingen te volgen, zoals fysieke agressie hantering en intensieve vaardigheidstraining in interactie met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Altijd al interesse gehad in psychiatrie en gedrag? Dan is dit dé kans om je te ontwikkelen tot gespecialiseerd gedragskundige.

Als verpleegkundige niveau 4-5-6 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een groot team dat bestaat uit ongeveer 30 collega's, waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van het IEP is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Gedurfd, gedreven en oprecht. Dát zijn de kernwaarden van De Zorggroep, en zo ga jij te werk! Als verpleegkundige beschik jij over een gezonde dosis humor en ben je een echte aanpakker, jouw collega's kunnen op je rekenen. Ook wanneer er een escalatie is sta jij je mannetje. Als verpleegkundige bij het IEP ben je verzekerd van adrenaline en diepgang in je vak, maar haal je ook energie uit persoonlijke aandacht voor de cliënt. Je bent in staat om kritisch te reflecteren, op jezelf, maar ook op collega's. Zo halen jullie als team het beste in elkaar naar boven!

Je:
  • bent gediplomeerd verpleegkundige
  • bent BIG geregistreerd
  • hebt affiniteit met de doelgroep van het IEP en wilt jezelf verder verdiepen in kennis van dementie en psychiatrie
Enthousiast geworden?
Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van dementiezorg en psychiatrie? Dan is werken bij het IEP echt iets voor jou en leren we je graag kennen. Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer informatie over de functie? Onze recruiters Annelies Waasdorp of Marije van Delft vertellen je graag meer over het werk van een verpleegkundige bij de IEP en zijn te bereiken via Annelies.Waasdorp@dezorggroep.nl of Marije.van.Delft@dezorggroep.nl .

Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen je gegevens gedeeld worden met onze partnerorganisaties.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.