De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Kenniscentrum Wondbehandeling

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Bij het Kenniscentrum Wondbehandeling is een vacature vrijgekomen voor een wondverpleegkundige. Grijp nu je kans!

Wat ga je doen?
Vanuit het Kenniscentrum Wondbehandeling biedt ons gespecialiseerde team zorg bij complexe wonden die niet vanzelf genezen. Alle collega’s zijn gespecialiseerd op het gebied van de wondzorg en zijn wondverpleegkundige, in opleiding tot wondverpleegkundige of verpleegkundig specialist. Het team werkt voor de hele organisatie, zowel intra- als extramuraal. Als wondverpleegkundige werk je samen met medisch specialisten (intern en extern), andere verpleegkundigen en de wijkverpleging. Je draagt zorg voor de coördinatie rondom verpleegkundige wondzorg, evalueert de wondgenezing en past zo nodig het wondbehandelplan aan in nauwe samenwerking met hoofdbehandelaar en voert wondzorg (inclusief debridement en offloading) uit bij complexe wonden.

Je geeft advies, instructie en voorlichting aan cliënten en aan collega’s waarbij organisatie en deskundigheidsbevordering behoren tot je taken in de complexe wondzorg. Tevens adviseer, ontwikkel en implementeer je procedures en protocollen met betrekking tot wondbehandeling en wondzorg. Desgevraagd neem je deel aan werkgroepen of activiteiten op het gebied van deskundigheidsbevordering, intercollegiale ondersteuning en toetsing. Lekker gevarieerd dus!

Hoe zorgen wij voor jou?
Na een inwerkperiode bij het Kenniscentrum Wondbehandeling ga je als wondverpleegkundige zelfstandig aan de slag. Je wordt ingeschaald conform de cao VVT en kunt rekenen op FWG 50 met een salaris van maximaal € 4.370,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. We bieden een contractomvang voor gemiddeld 24 uur per week. De startdatum wordt in overleg bepaald, bij voorkeur zo snel mogelijk.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige Kenniscentrum Wondbehandeling?
Jij bent een HBO verpleegkundige en bent BIG geregistreerd. Ook heb je de specialistische opleiding wondverpleegkundige (van Radboud Nijmegen of Erasmus Rotterdam) afgerond.

Ben je een HBO verpleegkundige (niveau5/6) en werkzaam bij De Zorggroep? Dan bieden we de mogelijkheid om een opleiding tot wondverpleegkundige te volgen.

Als wondverpleegkundige werk jij proactief, hou je van een dynamische werkomgeving en ben je in staat jouw werk goed te organiseren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en ervaring met netwerken. Ook ben je flexibel inzetbaar en in het bezit van een rijbewijs. Voor jou is het daarom geen probleem om van hot naar her te reizen. Heb jij al werkervaring als (wijk) verpleegkundige? Dan is dat mooi meegenomen!

Enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de ‘solliciteer nu’ button. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem contact op met Recruitment via werkenbij@dezorggroep.nl. Zij vertellen jou graag meer over het werk als wondverpleegkundige binnen het Kenniscentrum Wondbehandeling.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.