LEVANTOgroep zoekt een

Verpleegkundige Kerkrade of Maastricht

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Verpleegkundige

Uren in overleg

Kerkrade of Maastricht

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en vol zelfvertrouwen deel uit kunnen maken van de samenleving. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

De verpleegkundige biedt verpleging en verzorging van cliënten bij de medische behandeling door het verrichten van o.a. verpleegtechnische handelingen. Tevens wordt maatschappelijk georiënteerde begeleiding geboden die de cliënt in staat stelt om zo optimaal mogelijk te functioneren. Er wordt gewerkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga jij mee aan de slag?

Het opstellen en onderhouden van het actieplan: o.a. het stellen van een verpleegkundige diagnose, inventariseren van de begeleidingsvraag, het opstellen van een individueel actieplan.

Het uitvoeren van het actieplan: o.a. het begeleiden en ondersteunen van cliënten bij ADL- en HDL- activiteiten, het signaleren van crises en calamiteiten.

Het leveren van bijdrage aan het jaarplan, registreren en rapporteren.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 4, bijv. verpleegkunde).
  • Je hebt kennis van psychopathologie en affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep.
  • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als oplettende werkhouding voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goede automatiseringskennis.
  • Je hebt het vermogen om om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.
  • Je bent BIG geregistreerd.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao Sociaal Werk schaal 7 (minimaal € 2.470,- en maximaal € 3.384,- op basis van 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Solliciteren kan via onderstaande link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/132718

Voor meer informatie over de vacature kun je contact op nemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088 - 7077600 of via personeel@levantogroep.nl .