ABC Zorg zoekt een

Verpleegkundige kleinschalige Thuiszorg Regio Echt

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Echt

Werkvelden

Thuiszorg

ABC Zorg, dat is weer thuiskomen in de zorg

In de zorgbranche is het alle hens aan dek.

Overal wordt er gezocht naar nieuw talent en daar zijn wij geen uitzondering in.

Maar, eerlijk is eerlijk, onze grootste waardering en de meeste energie gaat naar onze fantastische collega's die al bij ons werken. Zij zijn goud waard en passen perfect binnen onze knusse organisatie waar iedereen elkaar bij naam kent. Het is een uniek aspect dat ons onderscheidt van de grote zorginstanties in de omgeving en dat wordt niet alleen door ons, maar ook door onze cliënten en collega's erkend. Het maakt ons trots dat we zo gewaardeerd en gezien worden.

Misschien ben je niet alleen op zoek naar een nieuwe job, maar ook naar verandering, persoonlijke aandacht, waardering en een hechte verbinding met je collega's. Als dat zo is, lees vooral verder!

ABC Zorg is een werkgever die haar werknemers op nummer 1 zet. Waar jij wordt gezien en gehoord en waar jouw sterke kanten worden uitvergroot. Ons scholingsaanbod baseren wij dan ook teambehoeften én individuele behoeften. Jij hebt inspraak in je eigen rooster die wij ruim op tijd klaar hebben. Er heerst een professionele maar familiaire sfeer waar wij voor elkaar klaar staan. Wij geloven dat goede zorg voor jou resulteert in goede zorg voor onze cliënten!

Jij als zorgverlener

Wij vinden het belangrijk dat jij de regie krijgt en neemt om samen met jouw team de best mogelijke zorg te organiseren. Als verpleegkundige heb je een leidende en signalerende rol in de zorg en begeleiding van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie én de uitvoering van de zorg. Je coacht collega’s en ondersteunt hen in de uitvoering van hun werk. 

Wij organiseren de zorg zo veel mogelijk rond de wensen en behoeften van de cliënt. Denk hierbij aan vaste tijdstippen, een klein team van zorgverleners en één aanspreekpunt met een leidende en signalerende rol. Jij verleent verzorgende en verpleegkundige handelingen maar bent ook degene die de cliënt kan motiveren om een actieve rol in te nemen in zijn of haar ziekteproces. Wij noemen dit carecoaching en zien hierdoor een positief effect op de eigen regie, weerbaarheid, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en participatie van cliënten. Dit organiseren wij niet alleen maar doen wij in samenwerking met ketenpartners en mantelzorgers, jij hebt hierin een verbindende rol!

Wij als werkgever

  • Bieden jou een professionele en warme werkomgeving
  • Uren in overleg
  • Geven jou een regiefunctie als zorgverlener en zetten jou in je kracht
  • Een marktconform salaris volgens de cao VVT in schaal 45

Dit vragen wij van jou

  • Een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5
  • Jij bent in bezit van eigen vervoer
  • Jij wilt waarde toevoegen aan het leven van de cliënt en kijkt verder dan de handeling alleen
  • Jij bent een aanvulling op het team waar empathie, zorgzaamheid en kwaliteit van zorg de kernwaarden zijn.

Contact

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar Claudia of Veronique 0475-772592. Mailen kan ook naar echt@abczorg.info