Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Klinische Verpleegeenheid Cardiologie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je verricht preventieve, verzorgende, curatieve en coördinerende werkzaamheden, verpleegt en verzorgt zelfstandig de aan jou toegewezen patiënten binnen het vastgestelde beleid en verricht begeleidende, adviserende en instruerende werkzaamheden naar zowel de patiënt als naar de familie toe.
Je werkt hierbij nauw samen met medici en paramedici waarbij je als belangrijke spil in het web de zorg rondom aan jou toegewezen patiënten coördineert. Je begeleidt verpleegkundigen in opleiding en levert een actieve bijdrage aan de bevordering van de kwaliteit en veiligheid met betrekking tot de zorgprocessen en ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied.

Je kunt flexibel worden ingezet binnen de verpleegafdelingen van het Hart+Vaat Centrum.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma en hebt bij voorkeur affiniteit met Cardiologie, Cardio-thoracale- en Vaatchirurgie.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent in staat adequaat te handelen in acute situaties en om binnen een multidisciplinair team collegiaal te functioneren.
 • Je hebt een pro-actieve houding m.b.t ontwikkelingen binnen uw vakgebied.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk en bereid scholingen te volgen.
 • Je bent bereid om je in te zetten voor de ontwikkeling van kwaliteit en veiligheid binnen de afdeling door deel te nemen aan verbeterprojecten of een aandachtsgebied binnen en/ of buiten de afdeling.
 • Je hebt ervaring met automatiseringssystemen zoals SAP, EVS.
Je vindt het een uitdaging om binnen diverse zorgprocessen ingezet te worden.

Voor deze functie en voor externe kandidaten geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Binnen de verpleegafdelingen van de Kliniek van het Hart+Vaat Centrum worden patiënten verpleegd voor zowel de Cardio-thoracale Chirurgie als Cardiologie. Voor Patiënten op deze afdelingen geldt dat telemetrie bedoeld is voor ritme-observatie.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.184,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.