Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige kraamafdeling (20-061)

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil je bijdrage leveren aan de beste zorg voor vrouw, kind het gezin?

Dan ben jij onze nieuwe verpleegkundige kraamafdeling!

Vacaturenummer 20-061, 28 uur per week (zwangerschapsvervanging)

'Vrouw, kind en gezin, onze gezamenlijke passie in elke fase' is onze visie samen met de kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect is dit de basis van ons handelen.Wie ben jij?

Als verpleegkundige kraamafdeling heb je een coördinerende rol in het zorgproces. Je verleent geprotocolleerde medische zorg onder supervisie van een klinisch verloskundige, medisch specialist of obstetrieverpleegkundige. Daarnaast treed je handelend op in acute situaties en roep je tijdig hulp in van de juiste behandelaar. Je bent in deze functie continue bezig met observeren, signaleren en rapporteren. Je bent in staat om op enthousiaste en motiverende wijze een bijdrage te leveren aan de zorg voor de patiënt, waarbij communicatieve en sociale vaardigheden belangrijk zijn. Je draagt onze visie uit en laat dit terugkomen in jouw handelen. Verder ben je een betrokken en klant- en kwaliteitsgerichte teamspeler, en werk je probleemoplossend en planmatig. Je bent positief kritisch, goed in staat om met veranderingen om te gaan, zaken te signaleren en op verschillende niveaus te bespreken.Jouw nieuwe werkplek

Alle zorg voor (aanstaande) moeders en kinderen is in het Moeder en Kind Centrum zijn bij elkaar op één afdeling gevestigd, dus zowel de verloskundige als kindergeneeskundige zorg. In het MKC wordt 24/7 zowel geplande als ongeplande zorg geleverd. In onze medische en verpleegkundige zorg staat het gezin centraal. Onze gezinsgerichte zorg (family centered care) is erop gericht om elk gezin waar nodig te ondersteunen en te begeleiden met respect voor hun wensen en opvattingen. Er is een nauwe samenwerking met het kind team binnen het Moeder en Kind Centrum.Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige
  • Je beschikt bij voorkeur over ervaring en hebt een flexibele instelling


Ben je obstetrieverpleegkundige? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature!Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige kraamafdeling. Wij bieden jou een leuke uitdagende baan binnen een team van enthousiaste medewerkers voor de duur van vijf maanden (augustus t/m december). Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen in functiegroep 45. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Tanja Nikolic, teamleider, op telefoonnummer 06-46206238.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

De vacature wordt intern en extern gepubliceerd, conform het werving- en selectie beleid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Tot 2 juni 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 9 juni in de namiddag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.