De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, kwaliteit en veiligheid, Dementie, Lavendel, Venlo

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in het vernieuwde team Lavendel?

De vernieuwde afdeling met de naam Lavendel is gevestigd in D’n Horstgraaf te Venlo. Er is een woonomgeving gecreëerd voor bewoners wiens gedrag moeilijk te begrijpen is. In deze nieuwe woonomgeving zijn belevingsprikkels toegevoegd (zicht, geur, tast en gehoor). Zo lijkt het net alsof de bewoners een reisje kunnen maken met de trein. Ook kunnen er herinneringen opgehaald worden bij de foto's van Venlo in vroegere tijden etc. Spreekt dit alles jou aan en wil jij graag een onderdeel uitmaken van het sterke Lavendel team? Geef jij met jouw verfrissende blik invulling aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Lavendel!
 

Wat ga je doen?  
Voor het vernieuwde team Lavendel zoeken wij een Verpleegkundige met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en haalt er plezier uit om samen met je collega's een nieuw team op te bouwen.

Als Verpleegkundige met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid word je in samenspraak met en/of door het team gevraagd om in het werk mee te kijken naar wat ze doen en hoe ze het doen. Je bevordert het continu leren en reflecteren. Het is jou doel om de kwaliteit en veiligheid in de zorgverlening te behouden en te verbeteren. Hiervoor neem je de verantwoordelijkheid en observeer je, coach je, stuur je aan en instrueer je het team. Daarbij verricht je op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Je levert een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

Als  Verpleegkundige met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team welke jij begeleidt en aanstuurt. 

Je: 
·            hebt kennis van en ervaring met dementie en onbegrepen gedrag of wilt deze kennis en ervaring opdoen en signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg .
·            bent bereidt om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.
·            hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep van dementie en onbegrepen gedrag.
·            durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.
·            bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Onze collega's van Lavendel vertellen je graag meer over het werken op deze afdeling, klik hier. 

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4 met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid?  
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt samen met je collega’s op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat  moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Daarbij waarborg je de kwaliteit en veiligheid van de zorg.  

Je bent/hebt: 
·            minimaal in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4;
·            BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
·            verantwoordelijkheidsgevoel;
·            inlevingsvermogen;
·            in het bezit van een BHV certificaat of bereidt deze te halen;
·            een EBP (Evidence Based Practice) professional;
·            een kwaliteitsbevorderaar;
·            een gezondheidsbevorderaar. 

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verpleegkundige niveau 4 met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 28 - 26 uur per week. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Lavendel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·            eindejaarsuitkering van 8,33%.  
·            vakantiegeld van 8%. 
·            aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten?
Voor vragen wat betreft de functie inhoudelijk mag je contact opnemen met Anita van der Vight via telefoonnummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl 
Wil je meer informatie over de organisatie, neem dan contact op met onze Recruitment Medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Benieuwd geworden naar de vernieuwde afdeling Lavendel? Klik hier voor een sfeerimpressie.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden