De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Kwaliteit en Veiligheid, Hof te Berkel, Horst

Dienstverband

minimaal 28 uur/week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horst

Werkvelden

Ouderenzorg

Met jouw aandacht voor kwaliteit en veiligheid help je jouw collega’s op weg  met advies en voorlichting. Zo kunnen de bewoners zich prettig en veilig voelen in een vertrouwde omgeving. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige kwaliteit en veiligheid ben je samen met je collega verantwoordelijk voor diverse onderwerpen rondom kwaliteit en veiligheid binnen Hof te Berkel in Horst. Jullie bewaken de processen en stimuleren collega’s om hier aandacht voor te hebben. Zo dragen jullie bij aan een veilige en fijne woon- en werkomgeving! Je observeert, coacht en stuurt zorgmedewerkers aan in de werksituatie vanuit jouw vakgebied. Is advies of voorlichting nodig, of moeten er handeling in de praktijk getoetst worden? Dan wordt jij gebeld! Als er behoefte is aan deskundigheidsbevordering dan signaleer je dit. Verder draag je zorg voor de uitvoering van de kwaliteitsverbeteringen en werk je af en toe mee in de zorg. Zo blijf je de praktijk ervaren!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 5 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.818,87 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt overkoepelend over een aantal teams en kunt snel van start. Het aantal uren is minimaal 28 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en veiligheid zie je als een randvoorwaarde om goede en warme zorg te kunnen bieden.
Je bent een:

  • spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 5 of HBO V
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Informatie     
Wil je meer informatie over deze functie? José Voermans (06-30690372) en Kelly Litjens (06-12435421) vertellen je hier graag meer over.
Wil je meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Marije van Delft en/of Annelies Waasdorp, Recruitment Medewerker, via werkenbij@dezorggroep.nl .      

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.