De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, interne flexpool-medewerker , diverse werkgebieden

Dienstverband

1 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Als interne flexpool-medewerker bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten in alle facetten. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woonomgeving. Kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen, in diverse teams en elke situatie is weer anders

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor bepaalde tijd met een contract omvang tussen 1 en 24 uren, afgestemd op je persoonlijke omstandigheden en je beschikbaarheid. Je werkt afhankelijk van je uren op contract ook weekenden en feestdagen. Dit stem je af met je teamleider.

Ook een combinatie van het werken in een vast team met aanvullend werken via Matchpoint is mogelijk. Ben je een interne kandidaat dan is de duur van het dienstverband afhankelijk van je al bestaande arbeidsovereenkomst met De Zorggroep.
Als medewerker Matchpoint maak je deel uit van een team; allemaal collega’s met wie je ook overleg hebt, bij elkaar komt en informatie kunt uitwisselen. Bovendien zal er regelmatig contact zijn met de teamleiders van Matchpoint.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige, Matchpoint, diverse werkgebieden?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
  • spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Matchpoint. Onze recruiters Sharel Driessen en Sharon Haulussy vertellen je graag meer over het werk van een verpleegkundige bij Matchpoint en zijn te bereiken via sharel.driessen@dezorggroep.nl en sharon.haulussy@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.