MeanderGroep zoekt een

Verpleegkundige MBO 4 en 5 expertisecentrum Lückerheide, afdeling Iris en Tulp

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Landgraaf Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

WIL JIJ ALS VERPLEEGKUNDIGE (MBO/HBO) ons team van afdeling Iris of afdeling de Tulp (Korsakov afdeling) komen versterken?

Kijk hier voor meer informatie over expertisecentrum Lückerheide.

Expertisecentrum Lückerheide in Kerkrade is gespecialiseerd in de zorg voor bijzondere doelgroepen als mensen met (geronto-)psychiatrische problematiek en (jonge) mensen met dementie, Parkinson of Korsakov.

Uitgangspunt van de zorgverlening is dat de wensen en de leefstijl van de individuele bewoners voorop staan en dat de zorg die wordt verleend zoveel mogelijk ‘belevingsgericht’ is.

De afdelingen Tulp (28 bewoners) en Iris (30 bewoners) zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met Korsakov. Deze afdelingen spelen in op de belevingswereld en de behoeften van de specifieke doelgroep door het aanbieden van onder andere structuur, empatisch directieve benadering en verschillende activiteiten. Mensen met de ziekte van Korsakov functioneren vooral goed in een specifieke woon- en leefomgeving. Het therapeutisch leefklimaat krijgt hier vorm door meer huiselijkheid. Op beide afdelingen is structuur belangrijk en een vast onderdeel van de dag.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundige MBO of HBO met een afgerond diploma. Kandidaten die een opleiding volgen voor verpleegkundige MBO of HBO zijn ook van harte uitgenodigd om te schrijven. 

Je bent klantgericht, positief ingesteld, assertief en je beschikt over een helicopterview. Aan verandergerichtheid   en flexibiliteit  hechten wij veel waarde. Je bent in staat een positieve bijdrage te leveren binnen het team en hebt empathisch vermogen in de benadering van bewoners. Jij beheerst de vaardigheden gericht op het omgaan met mensen met het syndroom van Korsakov. Je weet goed te handelen bij onbegrepen gedrag en kunt ervoor zorgen dat er geen escalatie ontstaat.

Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG  worden vergoed door MeanderGroep. In de functie van verpleegkundige beschik je uiteraard ook over een geldige BIG-registratie.

Wij bieden

Salaris conform cao VVT, bruto per maand bij een fulltime dienstverband, salarisschaal, FWG 45 Verpleegkundige MBO (max. € 3264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of FWG 50 Verpleegkundige HBO (max. € 3707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je gaat werken bij de aantrekkelijkste werkgever van Zuid-Limburg die bekend staat om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een prettige werkomgeving met gedreven, enthousiaste en betrokken professionals.

NB: In deze functie is momenteel het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. Deze krijg je aangeleverd bij indiensttreding.

Sollicitaties vinden in overleg plaats.