Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige Medische Dienst Verslavingszorg

Dienstverband

24-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

 

Je bent een verpleegkundige met een warm hart voor cliënten die problemen hebben op het gebied van verslaving en psychiatrie. Je wilt samen met jouw collega’s een nieuw perspectief bieden aan deze cliënten. Wil jij jouw kennis en kunde graag inzetten en uitdragen binnen de Medische Dienst locaties Venlo, Roermond en/of Venray? Wij zoeken een enthousiaste, stevige persoonlijkheid om ons team te versterken. Hou je van uitdagingen en dynamisch werk? Dan is deze vacature iets voor jou!

Waarom jouw functie gewoon anders is

De dag start om 8 uur met een ronde buiten de deur. Bij het Leger des Heils, waar je de medicatieverstrekking in de ochtend verzorgt, zijn ze blij dat je er weer bent. Na een leuk gesprek met een aantal cliënten ga je verder. Je legt een aantal huisbezoeken af waar de cliënt vol verwachting zit te wachten voor een praatje en zijn/haar medicatie. Bij terugkomst op het kantoor verzorg je samen met je collega’s de medicatieverstrekking. Cliënten komen één voor één bij jou aan de balie voor hun medicatie. Aan het einde van de ochtend komen er cliënten voor urinecontroles. Na de lunch bel je nog even met de cliënt waar jij trajectbegeleider van bent; hij is opgenomen op de Detox. Je polst hoe het met hem gaat en praat bij over zijn dag. Hierna kun je de administratie bijwerken voordat je samen met collega’s de middagverstrekking ingaat. Een drukke dag gevuld met humor, zorg, sparren met collega’s en leuke gesprekken met cliënten. Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis.

Jouw taken zijn uiteenlopend. Jij houdt toezicht op het proces van de cliënt en ondersteunt dit proces in overleg met de verslavingsarts. Daarnaast voer je algemene verpleegkundige handelingen uit conform het behandelplan. Daarnaast behoort het coördineren van de zorg gedurende de behandelingsperiode ook tot je werkzaamheden.

Je komt te werken in een team met verschillende disciplines, waaronder een verslavingsarts als regiebehandelaar. Daarnaast werkt er een overkoepelend team met basispsychologen, GZ-psychologen en een psychiater.

Hoe wij jou zien

  • Bij voorkeur zoeken we een HBO verpleegkundige. Ben jij die super gemotiveerde MBO verpleegkundige en sta je open voor bijscholing? Reageer dan ook zeker!
  • Je hebt ruime ervaring in de psychiatrie en bij voorkeur in de wereld van de verslavingszorg;
  • Je hebt interesse in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week;
  • Jij bent ambitieus en wil graag werken met cliënten die niet in één vakje passen;
  • Samenwerken met en ondersteunen van andere teams binnen de locatie is voor jou geen probleem.

 

Wij bieden jou

  • Een werkgever die groots denkt, klein handelt en snel beweegt;
  • Een passend salaris conform CAO GGZ (HBO is FWG 50, max € 3.678,-) garandeert;
  • Regelmatige werktijden;
  • Een werkgever die vertrouwen heeft in professionals en zelfsturing hoog in het vaandel heeft staan;
  • Een werkgever die medewerkers volop mogelijkheden biedt om te ontplooien en groeien.

Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

Elke dag leren en kennis delen

Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen. De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

Meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Wil je bijvoorbeeld een keer meelopen voordat je een keuze maakt? Neem dan contact op met Martijn Derks, manager Verslavingszorg
via 06 149 107 21.

Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Roos Loeffen via 06 231 908 52 of rloeffen@vvgi.nl. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van verantwoordelijk Verpleegkundige Verslavingszorg bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk vóór 27 oktober 2020 naar werken@vvgi.nl. We vragen je om hierbij 2020MDD0610 als referentie op te nemen. We maken graag op korte termijn ruimte voor een gesprek in overleg met jou.