De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid

Dienstverband

0 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Word jij blij van het implementeren van nieuwe protocollen? Wil je samen met je collega’s kijken naar hoe dingen verbeterd kunnen worden op de werkvloer en dit proces bewaken? Staat hygiëne hoog bij je in het vaandel en vind je medicatieveiligheid belangrijk? Dan leren we je graag kennen!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op het Auxiliatrixpark in Venlo. Waar jij je vooral voor inzet is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners daar waar nodig. Daarnaast ga je 15 uur per week de teams ondersteunen met je expertise. Medicatieveiligheid, ECD en HIP zijn een van de items waar je je hard voor maakt. Samen met je collega's kijk je waar een verbeterslag gemaakt kan worden en komt met een plan van aanpak. Je maakt per 3 maanden een verslag voor de manager wat onderdeel is van het jaarplan.

Je gaat 5 x 3 uur aan het werk als Verpleegkundige Kwaliteit en veiligheid verdeeld over 5 woongroepen. Daarnaast werk je minimaal 12 uur in een zorgteam, zo houd je de binding met het zorgteam en de bewoners maar kan jij je ook inzetten voor het aandachtsgebied. Dit maakt deze functie enorm divers! Begeleid je graag leerlingen in hun leerproces? Op de hybride leerafdeling is het aandachtsgebied met leerlingen begeleiden goed te combineren!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal
€ 3471,40 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit en Veiligheid?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler halen jullie samen het optimale resultaat voor de bewoners. Ook ben je als Verpleegkundige de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten. Je kunt, samen met je collega's, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V
  • een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee. Sharel Driessen vertelt je graag meer over het werk van een van een Verpleegkundige met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid bij D'n Horstgraaf en is te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.