De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige met de rol van casemanager Observatie Afdeling

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ben jij een verpleegkundige met ambitie en krijg je energie van een baan waarin jouw kennis en expertise bij kan dragen aan het bieden van de juiste zorg? Kom werken op de Observatie afdeling in Venlo!
Wat ga je doen?
Je gaat als Verpleegkundige met de rol van casemanager aan de slag op de observatieafdeling in Venlo. Op deze afdeling worden mensen met dementie acuut opgenomen wanneer in thuissituatie een crisissituatie is ontstaan. Een crisisopname (mogelijk met IBS) komt met regelmaat voor. Daarnaast kan het voorkomen dat cliënten vanuit een ziekenhuis worden opgenomen, waarbij onderzoek nodig is om tot een diagnose en advies voor een toekomstige woonvorm te komen. De opnames van cliënten zijn tijdelijk, dat maakt jouw werk dynamisch en uitdagend! Als Verpleegkundige met de rol van casemanager ben je verantwoordelijk voor het hele zorgproces rondom jouw cliënten. Uiteraard kun je rekenen op de expertise van andere collega's en werk je veel samen binnen een multidisciplinair team. Zo is de kwaliteit van zorg gegarandeerd!
Je:
 • beschikt je over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen;
 • gaat aan de slag binnen een multidisciplinair team waarin jullie samen de observatie en screeningsdoelen bepalen;
 • bent flexibel het gaat om taakinhoud en de inzet van je werktijden;
 • hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en een hoog empathisch vermogen voor cliënten, hun naasten;
 • stressbestendig, in een hoog tempo problemen analyseren en besluiten nemen zijn voor jou niet nieuw;
 • bent de schakel tijdens de artsenvisite, kernteam, familiegesprekken, en zorgt voor een goede communicatie naar mede-collega's;
 • bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de geleverde zorg en je hebt een aandeel in het door ontwikkelen van de afdeling.

Hoe zorgen wij voor jou?
Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past.
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal €3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent een vakkundig gediplomeerd Verpleegkundige met BIG registratie en hebt affiniteit met zorginnovaties. Natuurlijk heb je een warm zorghart en stel je de mens centraal. Verder ben je een fijne collega die zelfstandig, maar ook in teamverband goed kan functioneren. Door de steeds wisselede cliënten groep, is geen enkele dag hetzelfde. Een dynamische werkomgeving? Daar krijg jij energie van!
Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij de Observatie afdeling. Onze recruiter Sharel Driessen vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige op de Observatie afdeling en is te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.