Proteion zoekt een

Verpleegkundige met EVV Hornerheide

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? Wil jij uitblinken in jouw vak en raak je nooit uitgeleerd? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Saaie weken kennen wij niet. Jouw cliënten krijgen de verzorging en aandacht die nodig is. Samen zorgen we elke dag voor bijzondere momenten. Je zorgt voor een veilige en gezonde woon- en leefomgeving voor de cliënt. Bijzonderheden bij de cliënt vallen je meteen op, dit neem je op in het zorgdossier. Uiteraard betrek je de cliënt hierbij. Waar nodig schakel je het netwerk van de cliënt in. In je team voel jij je verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je komt met ideeën en deelt deze met je collega’s. Je weet als geen ander in te schatten wat de cliënt nodig heeft. Je extra EVV taken maken je werk uitdagend en afwisselend. 

Jij gelooft in persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken. Dit alles doe je met daadkracht en enthousiasme. Met jouw humor tover je makkelijk een lach op het gezicht van je cliënt.
 

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Naast een diploma Verpleegkunde beschik je bij voorkeur over het diploma EVV-er. Maar ook wanneer dit niet het geval is gaan we graag met jou in gesprek! Door jouw professionaliteit en verzorgende instelling zien de cliënten je graag komen. Daar doe je het voor!

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Je luistert naar mensen. Dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne teamsfeer.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3471,49. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Het team waar je in terecht komt bestaat uit verzorgenden (IG), verpleegkundigen en andere zorg medewerkers. De teamleider Imke stuurt dit team aan. Een mooie mix van bijzondere mensen. Je kunt altijd terecht bij je collega’s. Jij deelt dan ook graag je kennis en ervaringen, maar ook de mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.


'Je extra EVV taken maken je werk uitdagend en afwisselend!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Laura en Leona hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Laura Weekers en Leona Tilmans
Teamleider
06-46435899 / 06-46239151
lauraalofs@proteion.nl / leonatilmans@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.