Proteion zoekt een

Verpleegkundige De Kreppel

Dienstverband

16-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige (met EVV taken) voor De Kreppel

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de bewoners en hun naasten? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bent er voor de bewoners. Je verzorgt en verpleegt ze, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Kleine momenten maak jij bijzonder. Dit doe je samen met de bewoner, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Jij vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt.

Naast je werk in de verpleging en verzorging van onze bewoners, bied je hen een luisterend oor. Jij weet van kleine momenten bijzondere momenten te maken. Je werkt samen met de bewoners en diens netwerk. Je verbindt alle partijen betrokken bij de zorg voor de bewoner. Persoonlijke aandacht staat hierin voorop. Naast jouw verzorgende en verplegende taken draai jij je hand ook niet om voor coördinerende taken. Je coacht je collega's in nieuwe ontwikkelingen en blijft up-to-date over ontwikkelingen binnen jouw werkveld en functie.

Tot slot word je ook uitgedaagd om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen binnen onze afdeling.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij bewoners, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling hebben de bewoners geluk. Je tovert een lach op hun gezicht. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou een contract van 16-32 uur voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.575,63. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Jij bent onderdeel van een team van betrokken en kundige collega’s. Binnen ons team staan we voor elkaar klaar. We halen het beste uit onszelf, het team en de zorg voor de bewoners! Samen zijn jullie er voor de bewoners. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.


'Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de bewoners en hun naasten!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Chantal heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 Chantal de Visser
  Teamleider
  06-27827357
 chantaldevisser@proteion.nl