Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige met GGZ ervaring, Brunssum

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek waar je echt wordt gewaardeerd en waar tijd is voor aandacht en persoonlijke ontwikkeling? Waar je als verpleegkundige je collega’s coacht, en waar je een kartrekker bent, mede door je kennis en ervaring op het gebied van GGZ? Zoek dan niet lang verder en solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige op onze gesloten psychogeriatrische afdeling bij ons zorgcentrum Schuttershof in Brunssum ben je naast je reguliere werkzaamheden en taken ook mede verantwoordelijk voor de twee extra bedden waar ongeplande, onvrijwillige zorg geboden kan worden (IBS bedden). Op dit moment zijn deze bedden verdeeld over twee afdelingen. Dit betekent dat je afdelingoverstijgend werkt bij opnames.

Deze doelgroep vraagt om deskundige en specialistische zorg op het gebied van gedragsproblematiek bij ouderen. Je staat daarom stevig in je schoenen en je hebt aandacht voor het psychisch, sociaal en lichamelijk welbevinden.

Je bent in de functie van verpleegkundige ook verantwoordelijk voor de coördinatie en de uitvoering van de zorg en zie je toe op de kwaliteit hiervan. Je bent in staat om te verbinden met de verschillende samenwerkingspartners en je durft hierin de regie te nemen. Je neemt anamneses af en je stelt verpleegkundige diagnoses en zorgleefplannen op. Je begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten over de ontwikkelingen van de cliënt en je neemt deel aan de cliëntbesprekingen. Ook heb je een actieve rol in het signaleren van afstemmingsproblemen bij interne en multidisciplinaire activiteiten en stel je deze ter discussie. Ten slotte participeer je in de ontwikkeling en uitvoering van de kwaliteitszorg en draag je bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken.

Kortom, een geweldig leuke uitdaging als verpleegkundige binnen een vakkundig en gezellig team bij ons grootste zorgcentrum!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?
-Je beschikt over een afgeronde Hbo-V of Mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of gelijkwaardig.

- Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de GGZ en/of ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op psychogeriatrische ouderenzorg.

- Je kunt zelfstandig werken, je bent ondernemend ingesteld en je voelt je verantwoordelijk voor je werk.

- Je bent communicatief sterk en je bent in staat om op een coachende wijze collega’s te ondersteunen en te begeleiden.

- Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.

- Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege-, late-, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden.

·         Het salaris is maximaal €3.264 of €3.411 bruto per maand op fulltime basis (FWG 45) conform cao VVT, afhankelijk van opleidingsniveau.

·         Een contract voor onbepaald tijd.

·         Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

·         Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering (8,33%), goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze uitdagende functie dan kun je hiervoor terecht bij afdeling recruitment, M 06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteren' en vul het sollicitatieformulier in!