Scheyvenhof zoekt een

Verpleegkundige met helicopter view

Dienstverband

24 (uren zijn bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zie jij het als een uitdaging om in de functie van Verpleegkundige het dagelijkse werkproces binnen Scheyvenhof aan te sturen? Samen met jouw collega-verpleegkundige draag je verantwoordelijkheid van de zorgdossiers en medicatie processen. In deze functie heb je een helicopter view en is jouw aanpak en denkwijze een voorbeeld en inspiratie binnen de rest van het team.

Over ons

Scheyvenhof integreert wonen, welzijn en zorg op een eigentijdse wijze, waarbij we altijd mensgericht denken en handelen. Onze werkwijze bestaat onder andere uit het pro-actief motiveren van de bewoner, om deel te nemen aan (buiten) activiteiten en de gezamenlijke eetmomenten. Zo creëren we een gezond dag- en nachtritme. Onze hoofdquote is: ‘Uitzicht op iets moois’. Dat is ook wat wij onze bewoners en elkaar toewensen, elke dag opnieuw. Welke kernwoorden passen bij Scheyvenhof? Dat zijn onder andere; kleinschalig (31 bewoners), persoonlijk, comfortabel, landelijk, flexibel, professioneel en op niveau. Ook familieleden worden bij ons verwent zodat zij een bezoek aan onze bewoners als quality time ervaren. In totaal zijn er 20 appartementen (waarvan een 6 tal 2-persoonsappartementen) en een kleinschalige woonvoorziening, geschikt voor 7 personen met intensievere zorgvragen. De zorgzwaarte varieert van ZZP 4 tot ZZP 6. Van ondersteuning tot overname van ADL en begeleiding. Wij werken met diverse teams waaronder een; Hospitality en activiteiten team, Zorg team en Housekeeping Team. Deze verschillende teams werken zelfstandig en ondersteunen elkaar daar waar nodig.

Taken en verantwoordelijkheden

-Verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke processen
-Dossiers zorginhoudelijk op orde
-Methodisch werken
-Beleid n.a.v. huisartsen visite implementeren en monitoren
-Voldoende affiniteit houden met de zorg
-Begeleiden collega's en stagiaires

Overig

Uren en werkdagen in overleg.

Wie zoeken wij?

De afgelopen 5 jaar hebben we de basis gelegd voor een goede zorgverlening aan onze bewoners. We zijn hiervoor beloond met het Gouden PREZO Keurmerk. Samen met jou willen we de totale kwaliteit van zorg naar een nog hoger plan tillen. Je bent pro-actief ingesteld en vindt het leuk om je collega's (verzorgenden, helpenden en stagiaires) te begeleiden. Je bent iemand met een 'helicopter-view' en je hebt een probleemoplossend denkvermogen. Je houdt het hoofd koel en neemt verantwoordelijkheid. Verder ben je bent flexibel en communicatief vaardig.

Wat bieden wij:

Bij Scheyvenhof ga je deel uitmaken van een kleinschalig en hecht team. Bovendien kom je op een prachtige locatie werken waar de geneugten van het leven hoog in het vaandel staan. Iedere dag is een belevenis op Scheyvenhof. Wij zorgen niet alleen goed voor onze bewoners maar zeker ook voor onze Samenwerkers. Bij ons zijn een goede beloning en dito arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand en vakantietoeslag (conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) vanzelfsprekend. En, we zouden het haast vergeten, je komt te werken op een locatie waar je energie en waardering krijgt. Is jouw interesse gewekt? Stuur ons je CV en kom gauw kennismaken op locatie.