Sevagram zoekt een

Verpleegkundige Molenpark in Heerlen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Verpleegkundige mbo of hbo bij Molenpark
Werken binnen een kleinschalige laagbouw en mensgerichte huiselijke omgeving waar je maximale vrijheid krijgt voor het uitvoeren van je werk als Verpleegkundige? Dan is Molenpark in Heerlen je nieuwe werkplek.

Het werken binnen Molenpark in Heerlen
Het werken binnen Molenpark is nét even anders dan dat in de meeste verpleeghuizen. Hier werk je namelijk samen in en met een uitgebreid team met collega’s met verschillende opleidingsachtergronden en daarin heb jij als mbo-verpleegkundige een cruciale rol. In Molenpark kun je dan ook niet alleen doorgroeien in het verpleegkundig vak maar vooral ook leren welke specifieke zorg bewoners met een cognitieve stoornis nodig hebben. Hierbij staat vaak niet alleen de primaire verzorging voorop maar investeren we vooral in het herstel, welzijn en geluk van onze bewoners.

Als mbo-verpleegkundige heb je een belangrijke rol. Je hebt de zorginhoudelijke verantwoordelijkheid over ongeveer bewoners en werkt hiervoor samen met ongeveer 40 collega’s in verschillende functies. Je werkt regelmatig mee op de werkvloer, maar vervult hiernaast afwisselende en uiteenlopende taken (behandelplannen, plusdienst, gedragsvisites, omgaan met gedragsproblemen of een crisisbed). Dit zorgt ervoor dat het werken als verpleegkundige in Molenpark uniek en afwisselend is en echt geen dag hetzelfde is.

Omdat we het belangrijk vinden dat onze teams zo zelfstandig mogelijk kunnen en durven werken kun je je ook op het gebied van coachende vaardigheden sterk ontwikkelen. Als mbo-verpleegkundige werk je dan ook nauw samen met de Coördinator Zorg en Welzijn en samen zijn jullie de eerste verbinding tussen je team en je manager. Naast het coördineren en uitvoeren van het primaire zorgproces (voorbereiden en voorzitten van MDO’s, zorgdragen voor correcte dossiervorming, ondersteunen en begeleiden van collega’s in complexe situaties, tijdens boventallige dienst eerste aanspreekpunt zijn) krijg je alle vrijheid om met je team en het welzijn van onze bewoners aan de slag te gaan.

Dit alles zorgt ervoor dat je je ook op persoonlijk vlak verder kunt en mag ontwikkelen en alle ruimte krijgt om je talent te laten zien.

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek bij Molenpark?
Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Jouw baan als Verpleegkundige bij Sevagram!
  • Je krijgt de ruimte om uit te blinken in je kunnen en het voortouw te nemen;
  • Je komt te werken op een grote locatie met ruim 120 bewoners en 140 collega’s waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent binnen je cluster;
  • We bieden een open en informele werkplek waar ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
  • Veel ruimte voor opleidingen, trainingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris volgens FWG 45 volgens CAO VVT;
  • Contractmogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met de teammanagers afgestemd;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren als Verpleegkundige bij Sevagram in Heerlen?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Molenpark? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Joze Huijnen vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.